Barion Pixel Februárban visszatérnek a szexi spanyol Alfahímek a Netflixre – Coloré

Februárban visszatérnek a szexi spanyol Alfahímek a Netflixre

2024. 01. 31.

Februárban a Netflix ismét nagyot robbant, mert visszatér az Alfahímek, mégpedig egy izgalmasnak ígérkező második évaddal!

Sok-sok rajongó várja az Alfahímek második évadát, és a Netflix jóvoltából már nem kell sokáig várni, mert február 9-én startol a négy jómadár. Az első évadot meglehetősen drámai pillanatban sikerült abbahagyni, ezért tövig rághatjuk a körmünket a bemutató napjáig, de szerencsére van pár információmorzsa, amit már most tudni lehet.

Alfahímek a Netflixen – Ezt lehet tudni a második évadról

A négy negyvenes éveiben járó férfi története folytatódik, és abban biztosak lehetünk, hogy a második évad is fogja hozni a tőle várható narratívát, azaz a srácok továbbra is meg fogják szenvedni önnön korukat és az idő múlását.

Számíthatunk arra, hogy a főszereplők visszatérnek, ám kérdés, hogy hogyan folytatódik a sorsuk. Pedro és Daniela kapcsolata láthatóan zátonyra futott, ám, hogy ez végleges-e, azt nem tudhatjuk. Luis és Esther a válás lehetőségét fontolgatják, Santi pedig kibékült a volt eleségével. Mindennek ellenére nem lehetünk biztosak abban, hogy az idill az új évadban is folytatódik, különösen azután, hogy Raúl összeomlásával fejeződött be az évad, hiszen a szakmai és a magánélete is zátonyra futott.

Az Alfahímek második évada február 9-én startol  / Kép forrása: Netflix
Az Alfahímek második évada február 9-én startol / Kép forrása: Netflix

A második évadban bizonyosan tovább fejlődnek a karakterek, és talán az elavult férfi sztereotípiákhoz való ragaszkodás is enyhül, ugyanis a káros következményeit már az első évadban is megismerhettük.

Február 9-én tehát Alfahímek a Netflixen!

Forrás: SCP Magazine.

Nyitókép forrása: Netflix