Barion Pixel Diana halála a Korona című sorozatban – Így fogják feldolgozni – Coloré

Diana halála a Korona című sorozatban – Így fogják feldolgozni

2023. 08. 25.

A Korona című sorozat producerei elmondták, hogy hogyan fogják kezelni Diana hercegné halálát. Mint mondták, finoman nyúltak a témához.

Diana hercegné halála az egész világot megrázta, különös tekintettel családjára, azon belül is a két fiára, Vilmosra és Harry-re. Az Elizabeth Debicki által alakított karakter már-már a megszólalásig hasonlít Dianára, és ezt Suzanne Mackie executive producer is kiemelte. Mint mondta, a hercegnét alakító színésznő nagyon szerette és tisztelte Dianát, és az egész stáb érdeke volt, hogy érzékenyen közelítsen a tragikus balesethez.

Diana hercegné halála a Korona című sorozatban

Mint a producer elmondta, hatalmas érzékenységgel fordultak ehhez a kényes témához, különösen azért, mert a mai napig sok kérdés övezi az 1997. augusztus 31-i balesetet. A Korona című sorozat bár néha indulatokat vált ki, különösen a királyi család pártolói között, maguk a készítők rendkívüli odaadással készítik a sorozatot. Hosszan beszélgettek arról, hogy hogyan nyúljanak a balesethez, mint a producer elmondta, finoman, átgondoltam teremtették újra a helyzetet. Bár a karakternek nyilvánvalóan meg kell halnia a sorozatban, nem a baleseten lesz a hangsúly, olyannyira, hogy a hatodik évad be sem mutatja a tragédiát. Helyette inkább az előzményeket és az utóhatásokat fogják feldolgozni.

Elizabeth Debicki alakítja Diana hercegnét, s mint mondták, a baleset nem lesz benne a sorozatban / Kép forrása: Marc Piasecki / Getty Images
Elizabeth Debicki alakítja Diana hercegnét, s mint mondták, a baleset nem lesz benne a sorozatban / Kép forrása: Marc Piasecki / Getty Images

A Károly herceget alakító Dominic West azt nyilatkozta, hogy pokoli évad lesz, mert Diana halálával foglalkozik, és olyan jelenetet is láthatunk, hogy Károly hogyan mondta el fiainak, hogy mi történt az édesanyjukkal. A színészt már-már személyesen érintette a feladat, ugyanis olyan korú fiai vannak, mint Vilmos és Harry volt akkoriban.

A 2023 végén várható hatodik évad hivatalos megjelenési dátuma még nem ismert. Annyi tudható, hogy rendkívül megrázó évad lesz, s egyben méltó befejezése a szériának.

Forrás: Hello Magazine.

Nyitókép forrása: Youtube