Barion Pixel Ebben a darabban láthatjuk legközelebb Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót a Centrál Színházban – Coloré

Ebben a darabban láthatjuk legközelebb Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót a Centrál Színházban

2024. 08. 21.

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Centrál Színház falai közt folytatják a munkát.

A Centrál Színházban folytatja a munkát a Nemzeti Színházban megsérült Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó. Bár egyelőre egy darabban állapodtak meg a színészekkel, Puskás Tamás igazgató hosszú távú közös munkában bízik.

Centrál Színház, a jövő

A színészek decemberben kezdenek el próbálni, mégpedig David Auburn: Proof – Egy bizonyítás körvonalai című drámájában, aminek a bemutatója 2025. február 8-án lesz. Mint Puskás Tamás, a teátrum igazgatója a Blikknek elmondta:

Egyelőre mindketten erre az egy darabra szerződtek hozzánk, de mivel nagyon kedvelem és rendkívül tehetségesnek tartom őket, abban a reményben kezdem el velük a próbafolyamatot, hogy a közös munka után nekik is lesz majd kedvük tovább folytatni az együttműködést és társulati taggá válnak, de hivatalosan egyelőre erre az egy előadásra szól az együttműködésünk.

Hozzátette:

Szász Júliával máris szóba került egy másik darab lehetősége, de egyelőre ennek a részleteit még nem pontosítottuk. Egy biztos, decemberben elkezdődik a Proof – Egy bizonyítás körvonalai próbafolyamata, de én már most bízom abban, hogy ez egy hosszútávú együttműködés első állomása lesz Júliával és Ottóval.

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó 2023. november 10-én sérültek meg a Nemzeti Színházban a Rómeó és Júlia előadása alatt, melynek következtében felmondtak a színháznál.

Nyitókép forrása: RTL