Barion Pixel A Black Mirror készítői meghallgatták a rajongók panaszait: a 7 évadban nagy változások jönnek – Coloré

A Black Mirror készítői meghallgatták a rajongók panaszait: a 7 évadban nagy változások jönnek

2024. 09. 23.

A Black Mirror hatodik évada a közönség szerint nem volt elég utópisztikus, alig volt benne technológiai irány és nem volt elég groteszk sem.

A Black Mirror előző vagyis 6. évada inkább volt horror antológia és némileg cringe mintsem a megszokott és kedvelt technológia vs. társadalom vonal, ami miatt a sorozat akkora népszerűségnek örvendett. Az alkotó Charlie Brooker legfrissebb Geek Week interjújában azt nyilatkozta, visszatér az eredeti recepthez és csak sci-fi alapon nyugvó epizódok lesznek a 2025-ös új évadban.

A Netflixen otthonra lelt sorozathoz most új teasert is bemutattak, ami egy jó adag szereplőt leleplez a színészekből. A széria olyan nevekkel tér vissza, mint a Kőgazdag Ázsiaiak színésze, Awkwafina , a Doctor Who egykori sztárja, Peter Capaldi, A koronából és Deadpoolból ismert Emma Corrin, az Insecure főszereplője Issa Rae, valamint Tracee Ellis Ross, Harriet Walter és Chris O’Dowd.

Black Mirror
Forrás: Netflix

Az új évadban a 2017-ben sugárzott negyedik évad USS Callister című epizódja pedig folytatást kap, ami megint csak hatalmas öröm a rajongóknak.

A Black Mirror történetében először készítettünk folytatást. Általában egy epizód végén kinyírom az összes szereplőt, néhányat életben tartok. Határozottan fejlődök. Műfajok és stílusok keverékére számíthatnak az új évadban, ezúttal hat epizódunk van, és ebből kettő tévéfilm hosszúságú. Némelyikük mélységesen groteszk, van, amelyik nagyon vicces, és van, amelyik érzelmes.

– mesélte Brooker.

Forrás: Hollywoodi Reporter
Borítókép forrása: Netflix