Barion Pixel Szerelem, társfüggőség, véres bosszú: megérkezett Anna Kendrick új thrillerének első előzetese – Coloré

Szerelem, társfüggőség, véres bosszú: megérkezett Anna Kendrick új thrillerének első előzetese

2022. 12. 10.

Az Alice, drágám című pszichológiai krimi január végén kerül majd a mozikba és fő eleme a kapcsolaton belüli bántalmazás, hatalomvágy, főszereplője pedig Anna Kendrick.

Megjelent Anna Kendrick új pszichológiai thrillerének, az Alice, Drágámnak az előzetese. A 37 éves Oscar-díjra jelölt színésznő a főszereplő Mary Nighy rendezői debütálásában. A forgatókönyvet Alanna Francis írta. A további főszereplők Charlie Carrick, Wunmi Mosaku és Kaniehtiio Horn.

Anna Kendrick
Forrás: Northfoto

Az Alice, Drágám című filmben Anna alakítja Alice-t, egy nőt, akit pszichológiailag bántalmazó barátja, Simon (Charlie Carrick) taszít a kitörési pontra, amikor úgy gondolja ki akar szabadulni kapcsolatából. Miközben két közeli barátnőjével nyaral, Alice újra felfedezi önmaga lényegét, és nyer némi perspektívát, amire nagyon is szükség van. Lassan kezdi eltépni a társfüggőség köteleit, amelyek megbénítják és saját magával is szembe kerül. Nehéz az igazságot beismerni és még nehezebb egy bántalmazótól megszabadulni. Simon bosszúja azonban éppolyan elkerülhetetlen, mint az, hogy Alice újra építse önmagát és előtte összetörjön. A nő ereje, bátorsága és mélyen gyökerező baráti kötelékei is komoly próbát kell, hogy kiálljanak.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatott alkotás nagy sikert aratott, a kritikusok felkavarónak, őszintének és tabukat döntögetőnek tartják, emellett Anna Kendrick legkiemelkedőbb alakításának nevezik, amit eddigi pályafutása alatt elért.

Anna Kendrick
Forrás: Northfoto

Anna Kendrick maga is átélt ilyen kapcsolatot az életében, ezért ezt a szerepet eddigi legrelevánsabb élményének, feladatának tartja és elmondása szerint katartikus volt végig vinni ezt a projektet.

Felnőtt életem legnehezebb dolga volt megküzdeni azzal a kapcsolattal és felismerni, hogy, ami történik, az nem az én hibám és nem is normális dolog. Óriási kihívást jelentett a felépülés ebből. Jobban szerettem azt a valakit, mint önmagam és mindenben alárendeltem magam, mert azt hittem, így a jó. A filmhez önmagamból kellett adni, a saját tapasztalataimat, de egyúttal segített is méginkább feldolgozni a múltam. A film készítőivel és szereplőivel megosztottuk a saját életünk tapasztalásait, hogy létre hozzuk ezt a közös munkát, és emiatt nagyon igazi lett, nagyon élő.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto