Barion Pixel Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését – Coloré

Addig izgatnak minket, míg végül semmit sem kapunk – Ezeknek az alkotásoknak hiányoljuk a befejezését

2024. 06. 09.

Az ember számos filmet és sorozatot néz élete során, ám akad köztük olyan, ami nem kapott méltó vagy éppen jó befejezést. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Nem mai jelenség, hogy bizonyos filmek és sorozatok befejezése hatalmas kérdőjelet hagy a nézőkben. Bár anno ennek célja is volt, mégpedig az, hogy sokáig emésztgessük a látottakat. Manapság viszont ennél egyszerűbb a magyarázat: nincs pénz a folytatásra, ugyanis nem hozta a kellő nézettséget.

Filmek és sorozatok befejezése

Akadnak olyan alkotások, melyeknél olyan érzés keletkezik bennünk, mint amikor az étterem legfinomabb hamburgerének a felénél tartunk, majd a pincér nemes egyszerűséggel kiveszi azt a kezünkből.

Legenda vagyok

A mai napig nem tudtuk meg, mi történt Will Smith egyértelmű halála után a 2007-es Legenda vagyok című filmben. Egy tipikus zombiapokalipszis került filmvászonra, melyben Robert Neville az utolsó, aki nem kapta el a vírust, így kutyájával küzdenek meg az életben maradásért. Miközben saját vérének a felhasználásával igyekszik megtalálni az ellenszert, összetalálkozik Annával és Ethan-nel. Az utolsó jelenetekben úgy tűnik, végre sikerült összeállítani az emberiséget megmentő szert, ám a zombik sarokba szorították Robertet, aki az ellenszert Anne kezébe nyomva elbújtatja őket, majd feláldozza magát. A Legenda vagyok egy remekmű, azonban bosszantó, hogy azóta sem tudni, Annáéknak sikerült-e megmenteniük az emberiséget Robert ellenszerével.