Barion Pixel Stohl András az apaságról vallott – Coloré

Stohl András az apaságról vallott

2024. 01. 05.

Kapcsolatok jönnek és mennek az emberek életében, de szülőként akkor is helyt kell állni, ha a kapcsolat véget ér. Stohl András is jól tudja ezt.

Stohl András 5 gyermek büszke apukájának mondhatja magát. A legkisebb gyermeke 2022 júliusában született meg. Ekkor a színművész már 54 éves volt, ráadásul Luca lányának köszönhetően már a nagypapa szerepet is élvezheti.

A Jászai Mari-díjas színésznek az első házasságából született Luca és Rebeka lánya, aztán a kapcsolatából Franciska és András. A kis Bella pedig a művész 5. gyermeke, a feleségével pedig az első közös gyermekük.

Stohl András imádja az apa szerepet

Habár felesége, Vica még bőven szülhetne gyermeket, de a színművész erről már egészen másképp vélekedik.

Én úgy számoltam, hogy 70-75 között leszek, amikor Bella olyan 15-20 éves lesz, és akkor még tudok teljes értékű partnere lenni. De azt gondolom, hogy tényleg ez a lélektani határa. Viszont aki hatvanévesen akar gyereket, csinálja.

Stohl Andras
A színész 4 gyermeke és felesége társaságában / Kép forrása: TV2

Mivel neki dolgoznia kell, így a gyermeknevelés oroszlánrészét Vica végzi, mint ahogy azt a többi gyermeke édesanyja is egyedül intézte. Ez nagy terhet ró a nőre.

Vállal-e még gyermeket Stohl András?

Imád apa lenni, de ezt ötszörösen gyakorolhatja. Sőt, a már most meglévő és a jövőben érkező unokáival a babázás örömét is újból átélheti, de saját gyermeket már az észszerűség miatt sem szeretne.

Forrás: Kiskegyed, nyitókép forrása: TV2