Barion Pixel Láttátok már Richard Gere helyes fiát? Ugyanolyan szívtipró, mint az apja! – Coloré

Láttátok már Richard Gere helyes fiát? Ugyanolyan szívtipró, mint az apja!

2024. 05. 25.

Richard Gere az egyik legsármosabb hollywoodi színész, és sármját szerencsére fiának is továbbadta!

Richard Gere is feltűnt a Cannes-i Filmfesztiválon, ahová nemcsak feleségét, hanem legidősebb fiát, a huszonnégy éves Homert is magával vitte. A képek tanúsága szerint igencsak jóképű fia örömmel kísérte el a színészt az eseményre.

Richard Gere-t felesége és fia is elkísérték Cannes-ba / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images
Richard Gere-t felesége és fia is elkísérték Cannes-ba / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images

Richard Gere gyermekei

https://colore.hu/eletmod/sztarok/richard-gere-hazassag-cindy-crawford/

Homer Gere apai nagypapájáról kapta a nevét, és pár próbálkozott a színészettel, hamar feladta. Csupán hatéves volt, amikor szerepet kapott az Amerikai pite melegen című filmben, ám mivel azóta nem jegyzik filmekben, úgy tűnik, csak egyszeri alkalommal kóstolt bele a filmezés világába.

A színész Homeron kívül két további gyermeket tudhat magáénak. Míg elsőszülött fia második házasságából született, két kisebb gyermekének utolsó szerelme, Alejandra Silva az édesanyja. Gyermekeikről nem lehet sokat tudni, csupán annyit, hogy két kisfiú, az idősebbiket Alexandernek hívják, a másikuk pedig bizonyosan 2020-ban született.

A színész meglehetősen későn, ötvenévesen lett apa, és kisebb gyermekei hetvenéves kora körül születettek. Első házassága is viszonylag későn, negyvenkét éves korában történt, amikor is Cindy Crawfordot vette el feleségül.

Nyitókép forrása: Getty Images