Barion Pixel Vegyen körül az ünnep! – Karácsonyi díszek a lakás bármely pontjára (x) – Coloré

Vegyen körül az ünnep! – Karácsonyi díszek a lakás bármely pontjára (x)

2023. 12. 20.

A karácsonyi díszek jóval az ünnep előtt is előkerülhetnek, ugyanis a lakás minden pontján helyük van!

Az ünnepek közeledtével jószerivel leporoljuk a karácsonyi díszeket tartalmazó dobozt, és jóleső érzéssel gondolunk vissza régi idők karácsonyaira. Sok esetben azonban a díszek már nem csillognak úgy, ahogy annak idején: kopottak, töröttek, repedtek, vagy éppen annyira szépnek és értékesnek tartjuk őket, hogy elő sem merjük venni, nehogy a karácsonyi sürgés-forgásban bajuk essen. Éppen ezért néha érdemes újabb darabokat beszerezni, hiszen mindenki talál olyat, ami a gyerekkori karácsonyok emlékét csalja elő! A Möbelix kínálatában minden lakberendezési stílushoz találunk egy-egy olyan darabot, ami beleolvad majd a helyiség hangulatába és a szívünkhöz nő majd.

81780516 02 F004
Forrás: Möbelix

Karácsonyi díszek reggeltől estig

Ha jól dolgozunk, a karácsony körbevehet bennünket, így az év egyik leghidegebb hónapjából az egyik legmelegebbet varázsolhatjuk, hiszen a karácsonyi díszek látványa bizonyosan örömtüzet gyújt a szívünkben.

Amikor a hasunkra süt…

Decemberben már minden gondolatunk az ünnep körül jár, ezért miért ne lehetne egy kedves kis fából készült fenyő, amit először meglátunk, miután kinyitjuk a szemünket? Sokkal könnyebb felkelni az ünnep ígéretének gondolatával. Akár a fürdőszoba ajtajára is akaszthatunk egy kedves kis dekorációt, és magába a fürdőszobába is csempészhetünk a karácsonyból! Ha van karácsonyi vécépapírunk, másra nincs is szükség a fürdőben az ünnepi hangulathoz! A reggel egyik legfontosabb helyszíne mégiscsak a konyha, ahol karácsony közeledtével csodás reggelizőszettek várják azokat, akik a müzlit részesítik előnyben, és azokat is, akik beérik egy gyors kávéval.

49170035 M001
Forrás: Möbelix

Jó ebédhez…

A hétvégi otthonlétbe sok minden belefér, így egy kényelmes ebéd vagy annak a készítése is! E falra vagy ajtóra akasztható karácsonyi manó nemcsak mutatós, hanem segítségül is szolgálhat, hiszen egy ráerősített papírra kiválóan vezethetjük, hogy mit kell vásárolnunk a karácsonyi vacsorához! Ha a karácsony előtt megsüthető kekszeket készítjük, csodás, ünnepi mintázatú nyújtófa dukál hozzá. A sütéshez a társaságot egy klasszikus, arany ruhában tündöklő diótörő figura biztosíthatja.

Esti mese

Este, a bejárati ajtón belépve is köszönthet minket egy kedves kis manó, ami bizonyosan nemcsak bennünket mosolyogtat meg, hanem a látogatóinkat és a szomszédokat is! Nincs annál tökéletesebb, mint egy ízléses gyertyatartóból áramló gyengéd fénynél vacsorázni, s ha még van valami, ami a fogunkra való, egy bájos karácsonyi tálalókészletből finomabb az étel, de akár a vendégek elismeréseit is begyűjthetjük általa!

Az éjszakai időszakhoz is érdemes átböngészni a Möbelix textília kínálatát, amiben számos karácsonyi díszítésű ágyneműt is találunk.

A karácsony ígérete az apró tárgyakban rejlik, nem érdemes hát kihagyni őket a készülődésből!

A Möbelix kínálatában a dekor termékek mellett számos ünnepi ihletésű textíliát és fényes díszítő elemet is találunk!