Barion Pixel Unod a nappalidat? – Akár egy-egy apró változtatás is csodát tehet! (x) – Coloré

Unod a nappalidat? – Akár egy-egy apró változtatás is csodát tehet! (x)

2023. 11. 13.

A nappali a lakás központi része, így érdemes jól meggondolni, hogy hogyan tehetjük még otthonosabbá! A mömax termékei között bőven találunk ehhez inspirációt.

A nappali nemcsak egy helyiség a lakásban. A nappali az, ahol ledőlünk egy fáradt nap után, ahol semmire nem gondolunk, vagy ahol éppen mindenre. Itt nézünk meg emlékezetes filmeket, játszunk a gyerekkel, olvassuk a könyveket vagy épp tartjuk a legjobb baráti beszélgetéseket. Fontos tehát, hogy a nappali olyan közeg legyen, ahová jó megérkezni, és ahol jó időt tölteni!

22200350 03 M01 1
Forrás: mömax

Így varázsold újjá a nappalidat!

A nappali jellemzően több bútordarabból áll, ám ha változásra vágyunk, elég csupán egyet lecserélni, vagy éppen egy újat beszerezni, hiszen már egy újabb darab is átalakíthatja a helyiséget.

Egy klasszikus füles fotel nemcsak jól mutat egy kihasználatlan sarokban, hanem akár egy olvasósarkot is leválaszthatunk vele, de ha egy kényelmes pihenőszékre vágyunk, amin elnyúlhatunk egy nehéz nap után, erre is van mód. Ha nincs hely egy nagy székhez, de mégis jó lenne, ha alkalmanként lenne egy plusz ülőhely, egy helyes kis ülőkét is beszerezhetünk, ami akár saját tárolóval is rendelkezhet!

Egy stílusos paravánnal akár egy alvóhelyet vagy irodát is leválaszthatunk a nappaliból, de a teregetőn száradó ruhákat is elrejthetjük mögötte!

2
Forrás: mömax

Ha úgy érezzük, hogy egy polcra lenne szükségünk, amin könyveket, növényeket vagy csecsebecséket tartunk, akkor is számos lehetőségünk van: egy dizájnos álló polccal teret is elválaszthatunk, de akár egy egyszerű, falnak támasztható darabot is választhatunk, amit fényfüzérrel is felfuttathatunk, így igazi éke lehet a nappalinak!

Ha a falon tátongó helyet használnánk ki, választhatunk egy csodás fém és fa együtteséből készült polcot, de egy kedves kis méhkaptárra emlékeztető darabot is beszerezhetünk.

Sokszor csupán egy dohányzóasztal hiányzik ahhoz, hogy tökéletessé váljon a nappali. Ha jól választunk, nemcsak a távkapcsoló fér el rajta, hanem a tévéújság, az aktuális könyvünk, az esti nasi, vagy akár a laptop is, így ha fontos munkánk van, pillanatnyi irodaként is funkcionálhat egy jól kiválasztott dohányzóasztal. A nappalink stílusától függően választhatunk egy retró dohányzóasztalt is, de egy fiókos változat is jól mutathat, akárcsak egy üveges fedelű, különleges, spirálos asztal.

3
Forrás: mömax

A hűvös őszi estéket, majd a hideg téli éjszakákat is feldobhatjuk egy elektromos fali kandallóval, de ha igazi hangulatot szeretnénk, kerettel együtt is hozzájuthatunk, és akárcsak az amerikai filmekben, úgy lóghatnak a szélén a karácsonyi csizmák, különleges, ünnepi hangulatot kölcsönözve a nappalinak.

Az igazi karácsonyi hangulat megteremtéséhez persze ebben az évben is széles termékpalettával járul hozzá a mömax!