Barion Pixel Lakásriasztó rendszer kisokos – kérdések és válaszok (x) – Coloré

Lakásriasztó rendszer kisokos – kérdések és válaszok (x)

2022. 07. 20.

A lakásriasztó rendszer egyre elterjedtebb berendezésnek számít, hála az egyre inkább barátivá váló beszerzési és telepítési díjaknak. Ezek a modern biztonságtechnikai eszközök már bárkinek könnyen beszerezhetők – ha tehát eddig vacillált, itt a tökéletes alkalom a családja és az értéktárgyai biztonságának szavatolására!

Lakásriasztó rendszer – milyen lehetőségeink vannak?

A riasztórendszerek világában tett rövid kalandozás során azonnal világossá válik a számunkra: a lehetőségeknek bizony nincs határa. Különféle neves márkák nagyszerű termékei várják, hogy felfedezzük azokat, és céljaink függvényében kiválasszuk azt a berendezést, ami a leginkább szolgálhatja a biztonságunkat. Alapvetően vezetékes és vezetéknélküli eszközök között mazsolázgathatunk – ez utóbbit már csak azért is érdemes jobban megfontolni, mert a telepítéssel nem jár együtt a kábelezés, a gyors és esztétikus kiépítés pedig előre borítékolja a megelégedettségünket.  

Lakásriasztó
Forrás: elements.envato.com

Mennyire bízhatunk meg a lakásriasztó rendszerekben?

A modern egységek már a legapróbb zavarra is reagálnak, és jelzést küldenek az ingatlan tulajdonosának. A folyamatos ellenőrzésnek köszönhetően minden pillanatban kontroll alatt tarthatjuk az odahaza történteket – legyen szó a rádiófrekvenciás értékben fellépő zavarról vagy tényleges behatolási kísérletről, mi időben értesülünk mindenről.

Miből ne engedjünk semmiképp?

Míg az egyes típusok között kényelmesen válogathatunk, addig egy bizonyos téren nem engedhetünk teret a kompromisszumoknak – ez pedig a mindent felülíró minőség! Kizárólag olyan lakásriasztó rendszerben bízhatunk meg maradéktalanul, amely MABISZ minősítéssel is rendelkezik – ez az osztályzás hivatott igazolni az adott berendezés megbízhatóságát, színvonalát. 

Lakásriasztó rendszer telepítése – Kit bízzunk meg?

Az Alarmdirect csapatának minden körülmények között a vevő igénye az első. A termékpalettájukon található vezetékes – Paradox SPECTRA, EVO, DSC PC sorozat, MARK32 – és vezeték nélküli riasztók – JABLOTRON JA-100, a DSC NEO vagy a PARADOX MAGELLAN – kizárólag megbízható, nemzetközileg is elismert márkák termékei.