Barion Pixel Karácsonyi hangulat kint és bent is – Így öltöztesd ünnepi köntösbe az otthonod (x) – Coloré

Karácsonyi hangulat kint és bent is – Így öltöztesd ünnepi köntösbe az otthonod (x)

2023. 12. 20.

A karácsonyi díszeknek nemcsak a házban van helyük, hanem a kertben is!

Ahhoz, hogy meghitt karácsonyi hangulatba kerüljünk elég lehet akár egy illat, kedves karácsonyi dísz, néhány gyertya, vagy égősor, vagy éppen csak egy dallam, ami egy régi ünnepi emléket idéz fel bennünk. Ha sétálunk a város utcáin, vagy a bevásárló központokban, akkor évről-évre egyre korábban jelennek meg a karácsonyi dekorációk, így az ünnepre készülődés időszaka meghosszabbodik. Az igazi meghitt hangulathoz azonban hozzásegít az is, hogy az üzletek kirakatában visszaköszönő díszítettséget akár otthonunk melegéből is élvezhetjük! A Möbelix kiemelt figyelmet szentel a széles választéknak a karácsonyi fények, textíliák és dekorációk palettájában, hogy a lakás minden pontjára és kültérre is találjunk megfelelő díszítő elemet.  

Teamecses 2
Forrás: Möbelix

Karácsonyi fények bent és kint

A karácsonyi fények régóta az otthonokat díszítik, ám egykor gyertyák szolgáltatták a fényforrást. Bár erre most is van lehetőségünk, sokkal biztonságosabb az elektronikus változatot keresni, hiszen ma már gyertyákat is kaphatunk elemes formában, és a lakást is sokkal könnyebb ellátni egyetlen fényfüzérrel, mint több gyertyával. Szerencsére erre számos lehetőségünk van!

84180139 00 V02
Forrás: Möbelix

Benti díszítőelemek

A Möbelix kínálatában minden stílusirányzathoz találunk kiegészítőket. Az egyik legfontosabb tényező az ünnepi időszakban, hogy puha, meleg takarókkal és párnákkal vegyük körbe magunkat, amik otthonos és kényelmes hangulatot teremtenek. A játékos rénszarvasos párnák és ajtóütközők mellett elegánsabb, letisztultabb darabokat is találunk. Nem is kell, hogy az egész lakást bordó és zöld színek határozzák meg, ahogy a romantikus karácsonyi filmekben megszokhattuk. Az egyszerűbb fekete-fehér vagy vidékies hangulatot árasztó bézs színű kiegészítők is meghitt hangulatot tudnak teremteni, főleg egy-egy égősorral, világító dísszel kiegészülve.

A nappalin túl a hálószobába is érdemes néhány karácsonyi motívumot becsempészni. A mintás ágyneműk mellett, a díszes párnák és az ünnepi puha állatmintás melegvizes palackok is elférnek. Arról nem is beszélve, hogy a gardróbszekrényben egészen biztos, hogy mindenkinél van legalább egy karácsonyi zokni. Ha nem, akkor épp itt az ideje beszerezni! A Möbelix kínálatában ezt is megtaláljuk és ajándéknak se utolsó ötlet!

Amire talán nem is gondolunk először, de a díszes terítők és alátétek mellett, hangulatos színfolt tud lenni egy karácsonyi mintás konyharuha is. Ezt érdemes szettben beszerezni és így a mosás alatti időszakot sem kell „unalmas” konyharuhákkal átvészelni.

13561186 03 M01
Forrás: Möbelix

Kültéri ragyogás

A kertben szintén számos lehetőségünk van a karácsonyi díszítőelemek használatára, legyen szó hátsó kertről vagy a ház előtti területről. Akár a bejárati ajtó mellé vagy az előkertbe is kihelyezhetünk egy kedves, szánt húzó szarvas díszt, de fényfüzérek sokaságát is használhatjuk! Akár mikro LED-es fényfüzért is feltehetünk az ablakba, de a háztetőről lógatva is pompás látványt nyújthat. Ma már színek közül is válogathatunk, így fehér vagy melegebb fényben is csodásan mutathat a díszítés. A kertben lévő bokrok és fák is kiválóan díszíthetőek fényfüzérekkel, így egy amerikai filmeket meghazudtoló kertet is varázsolhatunk magunknak!

Ha a kisebb cserjéket és növényeket dobnánk fel, egy-egy világító hóember lehet a segítségünkre, ami visszafogott fényével varázsol kellemes hangulatot a kertbe.

Hiszen mi is lehetne karácsonyibb, mint a kerti díszek között hóangyalt csinálni?

A Möbelix még számos karácsonyi dísszel és kiegészítővel várja az érdeklődőket, hiszen soha nem túl késő díszíteni. És ha karácsonyról beszélünk, soha nem is lehet túl sok díszünk otthon!

A karácsonyi termékkínálat ITT érhető el.