Barion Pixel Így öltöztesd őszi díszbe a lakás minden helyiségét! (x) – Coloré

Így öltöztesd őszi díszbe a lakás minden helyiségét! (x)

2023. 11. 17.

Ha jön az ősz, több időt töltünk az otthonunkban, s ezért is érdemes beszerezni pár szezonális dekorációt, amik garantáltan feldobják a lakást! A Möbelix kínálatában bőven találunk olyan bútort és kiegészítőt, amik behozzák az őszi hangulatot az otthonunkba.

Az ősz az egyik legszínesebb évszak, és a természet árnyalatai akár a lakásban is visszaköszönhetnek! A sárga, a narancssárga és a barna ugyanis mind meleg színek, s éppen ezért hívogatóak! A sárga élénkségével kiváló az esetleges őszi depresszió ellen, míg a narancssárga a pihenésben segíthet. A barnával együtt ez a két szín tökéletes harmóniát kölcsönöz az otthonnak, annál is inkább, mert a barna a természet színe, így a stabilitást és a megbízhatóságot szimbolizálja, legyen bárhol is a lakásban.

Őszi dekorációk a lakásban

Legyünk otthonunk bármely helyiségében, az őszi színek bárhol hívogatóak, és kellemes érzéseket csalnak elő belőlünk. Érdemes hát akár már az előszobába tenni egy vázányi dekoratív, száraz csokrot vagy akár egy sárguló levelekből, gesztenyéből és tobozokból álló kompozíciót. Természetesen azonban nem ez az egyetlen módja annak, hogy az ősz színeit a négy fal közé csalogassuk! A Möbelix weboldalán számos inspirációt találunk a dekor termékek alkalmazására, hogy a tökéletes összhangot tudjuk megteremteni az otthonunkban.

Nappali

A nappali a legtöbb otthon központi tere, annál is inkább, mert sok esetben a dolgozós sarok is itt kap helyet. Fontos hát, hogy harmonikus legyen, valamint az, hogy nyugalmat és biztonságot árasszon. Ha éppen kanapét keresünk, egy méz színben pompázó darabbal is becsempészhetjük az ősz hívogató színeit, de erre éppúgy képes egy puha sárgás takaró és egy hozzá tartozó díszpárna is!

2
Forrás: Möbelix

Hálószoba

A hálószobában bár jószerivel csak alszunk, mégsem mindegy, hogy mi az, amivel először találkozunk, amikor kinyitjuk a szemünket. Az ágynemű is idézheti az ősz színeit, de akár már egy télbe forduló huzatot is választhatunk, ami az ezüst, a fehér és a bézs színeivel csalogat az ágyba! Az őszi szezonra akár a függönyt is lecserélhetjük, s ilyenkor a piros sötétítőfüggöny telitalálat lehet, hiszen kellemes újdonságot kölcsönöz a szobának.

Fürdőszoba

A fürdőszoba is hordozhatja a hűvösebb évszak jegyeit, s a textilek tökéletes lehetőséget adnak arra, hogy színeikkel harmonizáljanak az évszakkal. Egy piros fürdőszobaszőnyeg nemcsak árnyalatával, hanem puhaságával is a fürdőszoba sztárja lehet, akárcsak a különböző színekben pompázó kéztörlők!

3
3

Étkező

A konyha és az étkező is idézheti az évszak színeit, ráadásul egy-egy apró tárgy is elég lehet ahhoz, hogy harmonikus változást hozzon létre. Egy sárga asztali futóval is gondoskodhatunk az őszi színek megjelenéséről, éppúgy, hogy egy-egy bordó étkezőalátéttel. A föld színeket fa alátéttel csempészhetjük be az otthonunkba, de különböző szalvéták is elengedőek lehetnek ahhoz, hogy valami új és őszi legyen a lakásban.

És az őszi hangulattól már csak egy csengettyűnyire vagyunk a karácsonyi dekortól. A Möbelix erre a szezonra is csodás dekortermékekkel készül.