Barion Pixel Hozd napsütötte hangulatba az otthonod! (x) – Coloré

Hozd napsütötte hangulatba az otthonod! (x)

2021. 03. 11.

Talán még sosem volt ennyire szükségünk a napsütötte hangulatra. A tavaszi napfény nem csak a természetben de az otthonunkban is vidámságot, melegséget hoz!

mediterrán hangulatú otthon

Az új évszak nem csak a természet újjáéledését, de egy új szezont is hoz magával, különféle divatirányzatokkal, nincs ez másképp az Actuel legfrissebb, mediterrán hangulatot idéző kollekciója esetében sem.
Ha szeretnétek egy kis színt vinni az otthoni környezetbe, de nem tudjátok, hol kezdjétek el, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni az Auchan áruházakba.

A vállalat saját home márkája, az Actuel, évente többször frissíti kollekcióját, így idén tavasszal is válogathatunk az újdonságok közül. A meleg színvilágú, vidám mintázatú termékek március 4-től elérhetők az áruházakban és ezúttal a mediterrán világba kalauzolnak el minket, egy tengerparti hangulatú családi házba, ahol olajfák virágoznak a kertben és citrusfélék kerülnek a nagy fa asztalokra.

díszített váza

A jellegzetes minták, mint a citrom vagy az olajágak visszaköszönnek a tányérokon, poharakon és alátéteken, de letisztult fehér, barázdákkal díszített vázákból és egyéb kerámiákból is válogathatunk. Tegyünk gyümölcsöket az áruházakban kapható, ízléses fonott kosarakba, vagy szeleteljünk fel egy finom aszalt paradicsomos kenyeret a fából készült vágódeszkánkon az Actuel minőségi késeit használva, és máris egy mediterrán, napsütötte helyszínen érezhetjük magunkat.

A tavasz lágy árnyalatai köszönnek vissza a hálószobában is. Az egész napos fáradtság után kellemes érzés lesz belehuppanni a mezei vadvirágok mintájával díszített ágyneműbe. A pihentető alvás után egészen felfrissülve kezdhetjük az új napot, és még a reggeli kávé is jobban fog esni egy stílusos bögréből elfogyasztva.

mediterrán hangulatú kiegészítők

Ám nemcsak a praktikus kiegészítők közül választhatunk, a kerámia mécsestartók elengedhetetlen kiegészítői egy kellemes tavaszi estének. A családi vacsora után levegőzzünk egyet a teraszon, akár egy pohár bor társaságában élvezhetjük a megújulás évszakát. Közeleg a húsvét is, ilyenkor egyébként is szeretjük feldíszíteni az otthonunkat. A mediterrán hangulat remekül illeszkedik ehhez az ünnephez is, a letisztult vázákban például gyönyörűen mutatnak majd az évnek ebben a szakaszában divatos tulipánok.