Barion Pixel Fekete-fehér, igen-nem? Ezt vedd meg a pénzeden! – Ezekkel a színekkel dobd fel az őszt! (x) – Coloré

Fekete-fehér, igen-nem? Ezt vedd meg a pénzeden! – Ezekkel a színekkel dobd fel az őszt! (x)

2023. 09. 14.

Fekete-fehér, igen-nem? Ezt vedd meg a pénzeden! – Ezekkel a színekkel dobd fel az őszt!

Fekete-fehérrel tedd színessé a lakást!

E két szín igazi eleganciát sugároz, így bármely térben megállják a helyüket. Sötét helyiségekben érdemes a fehérrel világosítani a teret, míg egy világosabb helyiségben kiválóan játszhatunk a feketével!

Egy fehér sarokkanapét tökéletesen kiegészíthetünk egy fekete díszpárnával vagy egy sötét színben pompázó puha takaróval, ami ideális társ az őszi hűvös estéken. Ha a nappaliban alakítottuk ki magunknak az irodánkat, pazar térelválasztó lehet egy egyszerű polc, ami fekete színével szinte megköveteli a figyelmet, éppúgy, ahogy a hasonló stílusban készült virágtartó.

A hálószobát is ,,befesthetjük” e két színnel: egy fekete ágyneműhuzat szinte álomba ringat, de a kontrasztok szerelmesei is megtalálhatják a saját mintájukat. Ha csupán a ruhásszekrényben akarunk rendet tenni, különböző méretű tárolókosarak állnak rendelkezésre, így biztosítva azt, hogy az őszi ruháink is ugyanolyan megszokott rendben álljanak, ahogyan a nyáriak tették.

Mindennapi étkezéseinkbe is belecsempészhetjük a fekete és fehér színeket: egy fehér asztalterítőn kiválóan mutat pár fekete étkezési alátét, de a halloweeni bulira készülve egy fekete gyertyatartó is vonzhatja a tekinteteket!

Momax Borito 1
Kép forrása: Mömax

A fekete-fehér színvilág számos helyről visszaköszön ránk. Gondoljunk csak a pandákra, a dalmatákra, a jin-jangra vagy a sakkra! Sok esetben a természet gondoskodik arról, hogy e színek domináljanak, holott saját környezetünkben mi is kialakíthatunk egy olyan teret, ahol a fekete és fehér szín harmóniát alkotva keveredik a többi árnyalattal.

A cross the line stílus pontosan ezt az elvet követi: letisztult formákkal és egyszerű design-elemekkel varázsol otthont az élettérből. Ebben a stílusban nem a túlgondolt minták dominálnak: minél egyszerűbb, annál jobb! Egy-kétszavas feliratok, csíkok és minták teszik gazdaggá a cross line stílust, ami az év bármely évszakában otthonossá teszi a négy fal közti teret.

Momax 2 1
Kép forrása: Mömax

Természetesen kintre is vihetünk a színekből: legyen akár teraszunk, erkélyünk, verandánk vagy kertünk, egy fekete, üveges lámpással meghitt őszi estéket varázsolhatunk, de a nyáron megnőtt növényeink is stabil lábakon állhatnak egy fekete kaspóban. Ha már növényeink teleltetésén gondolkodunk, egy egyszerű állvány gyors, mégis stabil megoldást jelenthet.

A Pink Weekend keretében a mömaxnál mindezekhez akciósan juthatunk hozzá, úgyhogy érdemes már most új díszbe öltöztetni a lakást!

Ezt vedd meg a pénzeden! – Ezekkel a színekkel dobd fel az őszt! / Kép forrása: Mömax

Borítókép forrása: Mömax

/otthon/lakberendezes/fekete-feher-igen-nem-ezt-vedd-meg-a-penzeden-ezekkel-a-szinekkel-dobd-fel-az-oszt-x/