Barion Pixel A fürdőszoba és az előszoba – A lakberendezés zsákutcáihoz hoztunk tippeket! (x) – Coloré

A fürdőszoba és az előszoba – A lakberendezés zsákutcáihoz hoztunk tippeket! (x)

2023. 10. 24.

Az előszoba és a fürdőszoba lakberendezés szempontjából nehéz diók, de adunk pár tippet!

Ha lakberendezésben gondolkozunk, nem feltétlenül a fürdőszoba és az előszoba jut elsőként eszünkbe, pedig a lakás részei, éppen úgy, ahogy a szobák vagy a konyha. Mindkettő fontos helyet foglal el az életünkben, hiszen a fürdőszoba az, ahol a reggeli ébredés és készülődés zajlik, míg az előszoba az a helyiség, amit elsőként megpillantunk, amint belépünk otthonunk ajtaján egy nehéz nap után. Érdemes hát odafigyelni arra, hogy hívogatóak legyenek, amiről a megfelelően kiválasztott színek és tárgyak is gondoskodhatnak!

Így rendezd be a fürdőszobát!

A fürdőszobában sok esetben adott, hogy hova kerülhet a kád vagy a csap, ám azt kiválaszthatjuk, hogy milyen stílus vagy szín irányába menjen a fürdőszoba. Ha kitaláltuk a fal színét, kiválaszthatjuk hozzá azokat a bútorokat, amik megfelelően illenek a falhoz, ügyelve arra, hogy a stílus számunkra tetszetős legyen. Választhatunk egy számunkra szimpatikus tükröt a csap fölé, de akár olyat is találhatunk, ami szettként találhat helyet a fürdőszobánkban. Ha a természetességet és a fát részesítjük előnyben, akkor is meglelhetjük a nekünk valót akár duplamosdós változatban is! Ha már tökéletesnek érezzük fürdőszobánkat, és csupán egy tárolószekrényre van szükségünk, akkor is megtalálhatjuk a számunkra kedvest, akár a fa hívogató színében is.

Sokszor az apró dolgok is látványosak tudnak lenni, ezért ha szeretnénk valami újdonságot látni a fürdőben, de nagyobb összeget nem költenénk rá, egy arany színben tündöklő törülközőtartónak is örülhetünk, de ha régóta egy mintás vécéülőkéről álmodunk, az is pozitív változást hozhat egyhangú fürdőszobánkba.

05660065 06 M01
Forrás: Mömax

Így lesz hívogató az előszoba

Az előszoba – bár általában kisebb helyiség – nem maradhat ki a lakásszépítésből, különösen azért, mert bár nem sok időt töltünk itt, ez is otthonunk része! Ha van rá mód, érdemes beszerezni egy egészalakos tükröt, ami nemcsak azért hasznos, hogy elvégezzük magunkon az utolsó simításokat, hanem azért is, hogy a teret nagyobbnak láttassuk általa. Ha cipősszekrényt szeretnénk, választhatunk egyszerű, rácsos cipőtárolót, de ha elrejtenénk a lábbeliket, arra is van mód egy kis talpas szekrényke formájában. Amennyiben minimalisták és maximalisták is vagyunk egyszerre, választhatunk olyan előszobafalat is, amire elfér a kábát, a cipő és a táska is, és még esztétikus fiókok is járnak mellé! Ha szeretjük ülve felvenni a cipőnket, egy előszobapad a jó választás, ha pedig egy igazi klasszikust szeretnénk otthonunkban tudni, egy álló fogas lehet a legjobb számunkra!

Apróbb kiegészítésként egy helyes, személyre szabott kulcstartó vagy egy növény is változást hozhat!

Legyen szó fürdő- vagy előszobáról, a Mömaxban mindkét helyiségbe folyamatos akciós tárgyak közül válogathatunk.

Bár felújításkor vagy a lakás csinosításakor általában a végére hagyjuk a fürdő- és az előszobát, érdemes szétnézni, és megtalálni a számunkra legszebb kiegészítőket, hiszen egészen addig bizonyosan megmarad a hiányérzetünk, míg nem lesz a lakás minden pontja olyan, amilyennek a szeretnénk.