Barion Pixel Felejtsd el a macerás kerítésfestést, válassz gondozásmentes alternatívát! (X) – Coloré

Felejtsd el a macerás kerítésfestést, válassz gondozásmentes alternatívát! (X)

2024. 03. 12.

Képzeld el, hogy az elkövetkezendő 15-20 évben büszkén tekintesz a szép és hibátlan kerítésedre, és többé nem kell a karbantartásával foglalkozni, mégis megőrzi eredeti esztétikáját!

Kíváncsivá tettünk és szeretnéd tudni, valóban létezik-e ilyen megoldás? Tarts velünk, ebben a cikkben a gondozásmentes exkluzív megjelenésű prémium alumínium kerítésekről lesz szó! Adj esélyt a korszerű, gondozásmentes kerítés-alapanyagnak, az alu kerítés léc használatával mentesülsz a nemszeretem feladatok alól!

Hagyd meg a kerítésfestést a szomszédnak!

Tavasszal sok ingatlantulajdonos kénytelen nekilátni a hagyományos fa- és fémkerítések felújításának, hiszen a téli időjárás kikezdi azok anyagát, és praktikus még a forró nyári napok előtt elkészülni, mert az UV-sugárzás is károsítja a léceket.

Ez azonban nemcsak időrabló tevékenység és rengeteg munka lehet, hanem még költséges is, ami évek, évtizedek alatt jelentős megterhelést ró a tulajdonosokra.

Az újonnan elkészült fakerítések szépségéhez kétség sem férhet, azonban néhány év elteltével, ha nem tartod karban, nem állsz neki a csiszolásnak, festésnek, javításnak 1-2 évente, megkopik az esztétikája.

Ha nem érzed magadban a csít ehhez a munkához, vagy még egy szög beverése is problémát okoz számodra, szavazz a gondozásmentes anyagokra, és hagyd meg a kerítésfestés nyűgét a szomszédnak!

A tulajdonosok álma, az időtálló kerítés

A hagyományos kerítések élettartama csak következetes utókezeléssel hosszabbítható meg, de valószínű, hogy valamilyen mértékű felújításra emellett is szükség lesz. Ez azonban a porszórt alumínium kerítések esetében nem lesz gond, hiszen az időtálló anyagnak köszönhetően csak minimális gondoskodást igényelnek, és akár 20-25 évig is megőrzik hibátlan megjelenésüket és szépségüket.

Az alumínium kerítésprofil abszolút gondozásmentes, nem fakul, nem pereg le róla a festék, nem vetemedik, nem szálkásodik és nem is rozsdásodik. Anyagából adódóan tartja a formáját és a méretét, masszív, nem hajlik, ezáltal a biztonsági funkciója is megmarad.

Személyre szabott építmények

Az alu kerítéslécek számos divatos színben rendelhetőek, akár famintázattal is – ha ragaszkodsz a fakerítések megjelenéséhez – így az ízlésedhez és a környezethez szabhatod a megjelenését.

Az alumínium kerítésrendszerek nagy előnye, hogy minden szükséges elemet, a léceket, az oszlopokat, egyéb kiegészítőket, de még a csavarokat is beszerezheted hozzájuk a választott árnyalatban.

A kerítésprofilok távolságát és elrendezését is igényeidnek megfelelően alakíthatod, ráadásul a láthatatlan csavaroknak köszönhetően esztétikailag is tökéletes látványt nyújtanak. Amennyiben biztosítani szeretnéd a magánszféra védelmét, a profilokat hézag nélkül, zártan is rakhatod, így nem kell többé aggódnod a kíváncsi tekintetek miatt.

A Kerítés Profil által kínált alumínium kerítéseket prémium megjelenés és minőség jellemzi, így a legkényesebb ízlésű ingatlantulajdonosok számára is jó választást jelentenek.