Barion Pixel Meglepő helyen tartja az Oscar-díját Kate Winslet : Köszönőbeszédre biztatja az embereket a sztár – Coloré

Meglepő helyen tartja az Oscar-díját Kate Winslet : Köszönőbeszédre biztatja az embereket a sztár

2024. 01. 12.

Megvan a pillanat, amikor az Oscar-díjátadón a nyertes átveszi a szobrot és rögtön a mikrofon elé fordul? Ezt bárki átélheti otthon. Erre biztat Kate Winslet is.

Akárcsak a szépségkirálynők, az Oscar-díjat elnyerők is köszönetet mondanak mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy odáig eljussanak. Ez egy kiváltságos pillanat, amit nem élhet át mindenki, bárki. Vagy mégis? Kate Winslet szerint igen!

És akkor jött Kate Winslet

Az angol színésznő maga is Oscar-díjas, azt 2009-ben nyerte el a Felolvasó című filmért, így tudja, hogy készülni kell beszéddel. Ezt akkor is gyakorolja minden jelölt, ha végül más veszi át a díjat. Egy biztos, hogy mindenki szeretné átélni azt, amikor átveszi az Oscarját. Csakhogy nem kell ehhez sem jelölés és semmilyen színészi tehetség, alkotás.

A híresség meglepő módon a fürdőszobájában tartja az aranyszobrát. A baráti vacsoráin, fogadásain a 48 éves Winslet arra buzdítja a barátait, hogy menjenek be a fürdőszobájába, fogják meg a díját és mondják el a tükörbe a saját beszédünket. Sőt, a művész szerint ezt mindenkinek érdemes lenne néha a saját otthonában megtennie!

„Szeretném megköszönni a fiamnak és az apámnak.”-adja az instrukciót a színésznő.

Nyitókép forrása: Joe Maher / Stringer / Getty Images