Barion Pixel Nincs kedved kimozdulni? Mutatjuk, hogy jöhet házhoz a bevásárlás (x) – Coloré

Nincs kedved kimozdulni? Mutatjuk, hogy jöhet házhoz a bevásárlás (x)

2022. 02. 21.

Életünk során számtalan olyan helyzet adódhat, amikor nincs lehetőségünk elhagyni otthonunkat, hiába tudjuk, hogy ideje lenne feltölteni az éléskamrát és/vagy a hűtőszekrényt. Ahogy az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak nincs kedvünk kimozdulni, és újra meg újra lefutni a szokásos köröket, például a polcok közötti bolyongást és a sorban állást.

Aggodalomra azonban semmi ok, modern világunkban ez már egyáltalán nem probléma, hiszen akár házhoz is jöhet a bevásárlás, sőt, egy hirtelen ötlettől vezérelve még egy bulira is felkészülhetünk úgy, hogy csak a neten keresgélünk és megrendeljük a szükséges hozzávalókat az áruházból. Mutatjuk a lehetőségeket, ám előtte jöjjön egy kis érdekesség.

Népszerűbb az internetes vásárlás, mint valaha

Az Eurostat legfrissebb adatai szerint 2020-hoz képest tavaly tovább nőtt az online vásárlás népszerűsége, de már az előző években is látványos volt a növekedés: „A 2021-es felmérést megelőző egy évben az Európai Unióban a felnőtt lakosság 74 százaléka vásárolt árut vagy szolgáltatást az interneten – 11 százalékkal többen, mint 2016-ban” – olvasható a jelentésben.

A legnagyobb növekedést Csehországban mérték, itt 27 százalékkal többen vásárolnak interneten, mint öt éve. A változás azonban Magyarországon is számottevő, 26 százalék. Az emberek itthon és az Európai Unióban is leggyakrabban ruhát, cipőt rendeltek, élelmiszereket viszont az uniós átlaghoz képest nagyobb arányban vásároltak a magyarok online. Vagyis nincs mese, a kereskedőknek ki kell elégíteniük a vásárlói igényeket, és megteremteni számukra a kényelmes bevásárlás lehetőségét. Szerencsére a Tesco esetében ez már megtörtént.

A Tesco Otthonról előnyei

A Tesco Otthonról egy online szolgáltatás, ami garantálja számunkra a lehető legkényelmesebb bevásárlást, így rendelhetünk például fürdés közben, a villamoson, a kanapén pihenve vagy akár az edzőteremben is. Ha valamit kifelejtenénk, és csak később jut eszünkbe, semmi gond, ugyanis rendelésünket egészen 23:30-ig módosíthatjuk a kiszállítás előtti napon. (A meghatározott területekre egyébként akár már aznap kiszállítják bevásárlásunkat.)

A szolgáltatásnak köszönhetően nem csupán kényelmesen házhoz rendelhetjük a bevásárlást, de a megrendelt árut az Átvételi Pontok egyikén személyesen is átvehetjük, ha éppen ezt preferáljuk. Ami a választékot illeti, több mint 15 ezer termék közül válogathatunk online minden termékkategóriában, ahogy a minőség miatt sem kell aggódnunk, hiszen a képzett bevásárlási asszisztensek kizárólag a legjobbakat választják ki nekünk – éppen úgy, mintha mi magunk vásárolnánk. Ami szintén fontos, hogy minden megrendelt terméket megfelelő hőmérsékleten tárolnak a kiszállítás teljes ideje alatt, rendelésünket pedig egészen az ajtónkig viszik, így nem kell nehéz bevásárlótáskákat cipelnünk.

Bevasarlas Otthonrol Kenyelmesen
Ha nincs kedvünk kimozdulni, néhány kattintással megrendelhetjük kedvenc termékeinket a Tesco Online felületéről (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

Mivel a megvásárolni kívánt termékeket a kiszállítás napján frissen készítik össze az adott áruházban, előfordulhat, hogy valamelyik nincs készleten. Ezért még a rendelés során eldönthetjük, hogy kérünk-e helyettesítő terméket a rendelés egészére, vagy csak bizonyos termékekre vonatkozóan. A helyettesítő termék mind árban, mind minőségben közel azonos az eredeti termékkel. Amennyiben valamelyik árucikk nem szimpatikus a kiszállítás során, legyen az akár helyettesítő termék, visszautasíthatjuk, így csak azokért a termékekért kell fizetnünk, amiket valóban megtartunk. Rendelésünket minden esetben bankkártyával fizethetjük ki, akár online, akár a futárnál.

Tesco 2
A Tesco Otthonról szolgáltatásnak köszönhetően kényelmesen házhoz rendelhetjük a bevásárlást

A Tesco Doboz Webáruház előnyei

A Tesco Otthonról szolgáltatással ellentétben, mely nagyobb városok és környékén elérhető, a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatással az ország bármely pontjára rendelhetünk. Kényelmesen bevásárolhatunk tartós élelmiszerekből, italokból, kozmetikumokból, háztartási cikkekből, tisztítószerekből, baba- és kisállattermékekből egyaránt. A kiszállítást futárszolgálat biztosítja, amely 3-5 munkanapon belül házhoz viszi a rendeléseket a nehezen elérhető területekre is. A Tesco Doboz Webáruház ideális választás, ha feltöltenénk a kamrát tartós élelmiszerekkel, kifogytunk a tisztítószerekből, netán a lakhelyünkön nem elérhető a Tesco Otthonról szolgáltatás.

Összefoglalva: ha azt szeretnénk, hogy a bevásárlás házhoz jöjjön, akkor irány a bevasarlas.tesco.hu weboldal, vagy töltsük le a Tesco Online mobilapplikációt, hogy a legkényelmesebben szerezhessük be kedvenc termékeinket!

Cikkünk borítóképén egy Tesco Otthonról kiszállító autót láthatunk.