Barion Pixel Bejelentkezett a család? Ne pánikolj, így oldd meg! (x) – Coloré

Bejelentkezett a család? Ne pánikolj, így oldd meg! (x)

2022. 02. 14.

Nincs annál jobb érzés, mint amikor az ember már a hét közepén elkezdi tervezni a hétvégéjét: pizzarendelés, sorozatmaraton, esti film, olvasás, sok-sok alvás, és talán egy mosás is belefér, hogy valami látványos haszna is legyen a szabadidőnek. Amikor már csak órák választanak el az áhított hétvégétől, szinte biztosan akkor jön a hívás a család valamelyik tagjától: ,,Arra járunk hétvégén, úgyhogy beugrunk, de ne készülj semmivel, tényleg!” Fel van adva a lecke: ne készüljünk, pedig pontosan tudjuk, hogy nincs más választásunk, mint vendéglátást szervezni. Meg lehet ezt oldani ilyen hirtelen? Lássuk!

Miért nem szeretjük a váratlan vendégeket?

Egy régi intelem szerint érdemes úgy élni, hogy bármikor fogadhassunk vendégeket, ám ez nem mindig könnyű. Otthon általában mindenki elengedi magát, és néha bizony eluralkodik a káosz. Egy ideig toleráljuk a rendetlenséget, vagy a mosatlan edények látványát, és a poros könyvespolc is kibír pár hetet. Ha nem várt vendég érkezik, akkor azonban kapkodni kell, mert nem akarjuk, hogy azt gondolják rólunk, hogy rendetlenségben élünk. Az esetleges rendetlenségen túl az üres hűtő is problémát jelenthet; mégsem kínálhatjuk meg a fáradt vándorokat fagyasztott pizzával és a hetek óta sorsára hagyott, kibontott ropis zacskó tartalmával.

Mit tehetünk, ha csak pár óránk van?

Az éhes szájaknak

A hirtelen vendégségtől is függ, hogy milyen étellel várjuk a látogatókat. Ha hosszú utat tettek meg, és várhatóan üres gyomorral érkeznek vacsoraidőben, megvendégelhetjük őket, de ha csupán fél órára ugranak be és mennek tovább, nem érdemes túlkészülni. Mit készítsünk? Ez itt a kérdés! Ha teljesen megakadtunk, akár a Tesco oldalán is nézhetünk recepteket! A szemnek-szájnak vonzó képekkel illusztrált receptek különlegessége, hogy ha kiválasztottuk a tökéletes vendégvárót, ugyanarról az oldalról meg is rendelhetjük a hozzávalókat! Ha saját receptben gondolkozunk, akkor a Tesco Otthonról szolgáltatás a megfelelő választás, hiszen amint bejelentkezünk fiókunkba, elkezdhetjük összeszedni a betervezett vacsorához vagy finomsághoz szükséges hozzávalókat, hiszen a meghatározott területekre akár már aznap kiszállítják bevásárlásunkat.

A Tesco Otthonról egyik előnye, hogy több mint 15,000 termék közül válogathatunk. Széles kínálatukban többek között friss, és fagyasztott árut, tartós élelmiszereket, babaápolási termékeket, a gyerkőcöknek való ajándékokat, kerti- vagy háztartási kellékeket, tisztítószereket, szépségápolási cikkeket, vagy akár könyveket is találhatunk. A rendelés során lehetőségünk van eldönteni, hogy házhoz szállítást igénylünk-e, amikor is egészen az ajtónkig hozzák bevásárlásunkat, vagy ha időnk engedi, elkanyarodunk érte az általunk kiválasztott Átvételi Pont egyikére, akár munkából hazafelé menet.

Mivel az összeállított termékeket a kiszállítás napján frissen készítik össze az adott áruházban, előfordulhat, hogy valamelyik termék nincs raktáron. Ebben az esetben még a rendelés során lehetőségünk van eldönteni, hogy kérünk-e helyettesítő terméket a rendelés egészére, vagy csak bizonyos termékekre vonatkozóan. A helyettesítő termék mind árban, mind minőségben közel azonos az eredeti termékkel. Amennyiben nem szimpatikus valamelyik cikk a kiszállítás során, legyen az akár helyettesítő termék, visszautasíthatjuk, így csak azokért a termékekért kell kifizetni, amiket meg kívánunk tartani.

Rendelésünket minden esetben bankkártyával egyenlíthetjük ki, akár online, akár a futárnál fizetünk.

A Tesco Otthonról házhoz viszi a kedvenceket
A Tesco Otthonról házhoz viszi a kedvenceket

Dobjuk össze a lakást!

A Tesco Otthonról szolgáltatásnak hála semmi akadálya annak, hogy egy forró kávé közben válogassuk ki, amire a vendégséghez szükségünk van, és ha ezt letudtuk, nekiállhatunk rendbe tenni a lakást is. Ha közben jut eszünkbe valami, akkor sincs gond, ugyanis rendelésünket egészen 23:30-ig van lehetőségünk módosítani, kiszállításkor pedig akár vissza is utasíthatjuk azt, ha mégsincs rá szükségünk.

Ha éppen nincs otthon tisztítószer, feltöltetnénk a kamrát tartós élelmiszerekkel, netán lakhelyünkön elérhető a Tesco Otthonról szolgáltatás, érdemes ránézni a Tesco Doboz Webáruházra, ami 3-5 munkanapon belül szállítja ki a bevásárlásunkat futárszolgálattal az ország egész területére.

A Tesco applikációval még számítógépre sincs szükség a rendeléshez!
A Tesco Online mobilapplikációval még számítógépre sincs szükség a rendeléshez!

Nem érdemes tehát késlekedni, rendeljen most a bevasarlas.tesco.hu weboldalról vagy töltse le a Tesco Online mobilapplikációt, hogy a legkényelmesebben juthasson hozzá kedvenc termékeihez!

Nyitókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix