Barion Pixel Ezek a legtrendibb konyhafalak idén! – Coloré

Ezek a legtrendibb konyhafalak idén!

2021. 02. 08.

Funkcionális, természetes, vidám, világos vagy modern? Te milyen konyhafalra szavazol?

A konyha minden nő számára az egyik legfontosabb helyiség. Nem elég, hogy kényelmes és tágas legyen, de legyen minden kéznél, illeszkedjen a lakás hangulatához és tükrözze a stílusunkat is. Összeszedtünk néhány igazán szép megoldást, hogy idén milyen konyhafal-trendekre számíthatsz.

Csempe

A csempe igazi klasszikus és amellett, hogy szép, nagy választékot találunk belőle, mindemellett pedig praktikus is. Továbbra is divat a metrócsempe, a rusztikus minta, de beköszönnek a fürdőszobáknál már nagy divatnak számító 3D modellek is. A színek terén a bátrabb, markánsabb színek jönnek, de marad a klasszikus fekete-fehér és a pasztell árnyalat is.

Metrócsempe:

Örök divat a klasszikus fehér
Nem kifejezetten metrócsempe, de majdnem. A fekete bátor és elegáns, ugyanakkor modern választás.
Metrócsempe rusztikus betéttel.

Rusztikus minta:

3D modellek:

Fekete-fehér:

Bátor színválasztás:

Márvány

A márvány is örök klasszikus, fényűző és elegáns hatást nyújt. Főleg nagy terekhez ajánlott nehéz hatása miatt.

Fa

A fa falborítás ismét kezd betörni a divatba a konyhák falán. Lehet világos vagy sötét, akár színes, a lényeg, hogy harmonizáljon a konyhabútorral. Ha kicsi a konyha, elég, ha kisebb felületen játszunk vele mert kicsinyíti a teret, nagy konyhában azonban bátran használhatjuk.

Tapéta

A tapéta a fához hasonlóan szintén kezd visszatérni, ráadásul ma már nem kell kompromisszumot kötnünk, hisz rengeteg víztaszító fajta közül választhatunk.

Tábla a konyhában

Praktikus és jópofa, főleg nagyobb családoknál nyerő ötlet a táblafal a konyhában, amire a gyerekek edzéseit, különóráit és a tennivalókat is írhatjuk.

Borítókép forrása: Pixabay