Barion Pixel Az átlátszó műanyag egybefedeles dobozt savanyúságok, saláták számára is használhatod (X) – Coloré

Az átlátszó műanyag egybefedeles dobozt savanyúságok, saláták számára is használhatod (X)

2024. 02. 11.

A műanyag dobozok hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen sokféle étel csomagolására, szállítására és tárolására használhatók. Ha pedig egybefedeles dobozról beszélünk, akkor ez a fajta még inkább közkedvelt, mivel még a tető keresgélésétől is megkímél bennünket. Számtalan előnye van ennek a doboztípusnak, melyet cikkünkben mutatunk be.

Az egybefedeles dobozok nagyon praktikusak

Az indepack.hu egybefedeles műanyag dobozai között nagyon sokféle változatot találhatunk, akár többfélét is érdemes beszerezni. Ez a doboz megannyi étel számára megfelelő, lehet bele tenni hidegkonyhai termékeket, salátát, desszertet, savanyúságot, ráadásul többféle méretben is elérhető.

A fedele tökéletesen zár, ezért folyékony jellegű ételek is beletehetők, nem kell attól tartani, hogy kifolyik belőle valami vagy szivárogni fog.

Milyen előnyei vannak az egybefedeles dobozoknak?

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor le szeretnénk zárni egy dobozt, de egyetlen tető se passzol rá. Vagy azt, amikor az edényből még van, de a tető már elfogyott.

Az egybefedeles dobozok esetében ezt a problémát el is felejtheted. A tető mindig kéznél lesz, hiszen azt maga a doboz tartalmazza és egy egyszerű mozdulattal már rá is zárhatod a tetőt az ételre.

Az átlátszóságról maga az alapanyag gondoskodik

A PET egy olyan műanyagfajta, ami víztiszta, ezáltal a dobozba tett saláta, hidegkonyhai termék, savanyúság rendkívül látványos ezért könnyen eladható lesz. Biztos lehetsz benne, hogy ha valamilyen jól kinéző desszertkülönlegességet teszel a látványhűtőbe, azt nagyon hamar meg fogják vásárolni.

Egy dolog fontos ezeknél a dobozoknál, mégpedig az, hogy csak hideg ételeket tehetsz bele, mivel a PET nem bírja a hőt.

Akár kicsi, akár nagy dobozt szeretnél venni, meg fogod találni!

Mivel egy nagyon népszerű termékről van szó, ezért többféle méretben be lehet szerezni ezeket a PET egybefedeles dobozokat. Ha csak egy kisebb adag uborkasalátát szeretnél becsomagolni, akkor vásárolj kisebb méretet, de egy tejszínhabos finomság számára biztosíts nagyobb, látványosabb dobozt!

Ovális és szögletes alakban is kapható, így szabadon eldöntheted azt, hogy melyik formát részesíted előnyben.

Mindenféle termékhez ideális csomagolóanyag

Olyan salátástálat is beszerezhetsz, melyhez fa evőkanál tartozik, de szendvicsek csomagolására is találhatsz fedeles szendvicsdobozt. Édes vagy sós süteményekhez tökéletes az önzáró süteményes műanyag doboz, melyben remekül mutatnak a cukrászati finomságok.

Az ételek mellé szükség van savanyúságokra, salátákra, de a hidegkonyhai étkek önmagunkban is megállják a helyüket. A desszertek felteszik a koronát az étkezésre, ezért ezekből a termékekből mindig nyújtsd a vásárlóid számára megfelelő választékot. Ennek szervírozásához válaszd az egybefedeles műanyag dobozt, amiben gyönyörűen tudnak érvényesülni a színek és a formák, így az ételek ínycsiklandóak lesznek a vásárlók számára.