Barion Pixel Falusi Mariann újra Pa-Dö-Dö-dalokat énekelt, Trokán Nóra a Cannes-i vörös szőnyegen, így búcsúzott szeretteitől Szurdi Miklós – Lapszemle – Coloré

Falusi Mariann újra Pa-Dö-Dö-dalokat énekelt, Trokán Nóra a Cannes-i vörös szőnyegen, így búcsúzott szeretteitől Szurdi Miklós – Lapszemle

2024. 05. 21.

Falusi Mariann Lang Györgyi halálának évfordulóján ismét Pa-Dö-Dö-dalokat énekelt, Trokán Nóra Cannes-ban mutatta meg bájait, Xantus Barbara pedig elárulta, hogyan búcsúzott tőlük egykori férje.

Idén május 20-án volt egy éve, hogy Lang Györgyi elhunyt, így magára hagyva örök társát, Falusi Mariannt.

Falusi Mariann és a Pa-Dö-Dö

Az énekesnő a tragédia után úgy döntött, hogy nem énekli többé a közös dalaikat, ám most kivételt tett, és az igali gyógyfürdőben felcsendültek az egykori páros dalai. Megszólalt a Szabó János, a Te vagy a legjobb dolog a héten és a Röpül a tányér is. Mint Mariann korábban elmondta, akkor sem azért mellőzte ezeket a dalokat, mert nem akarta őket énekelni, hanem mert úgy érezte, hogy nem képes rá – írja a Bors. Azonban amikor énekli a dalokat, minden más lesz:

Olyankor azt érzem, mintha ott lenne mellettem. Egy év telt el. Ma is ugyanolyan fájdalmas. Elképzelhetetlen, felfoghatatlan, de mégis: muszáj élni, túlélni. Az elmúlt egy évben nagyon sokat koncerteztem, ez egyfajta terápia volt számomra, és úgy érzem, működik is. A szívemben űr van, de újra képes vagyok nevetni, nem érzem rosszul magam attól, ha jól érzem magam. Györgyi is ezt szerette volna.

Trokán Nóra Cannes-ban

A színésznő is eljutott a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol egy elegáns, sokat sejtető kék szettben vonult végig a vörös szőnyegen. Az Instagramján egy rövid videót is mutatott az eseményről, amelyen jól látható, hogy a ruha kissé kifogott a színésznőn – szúrta ki a Ripost.

Szurdi Miklós és az utolsó szavak

Xantus Barbara és gyermekei számára hatalmas fájdalom volt Szurdi Miklós elvesztése, hiszen mint a színésznő korábban elmondta, ő nem tudja, milyen elveszíteni egy szülőt, így e tekintetben csak sejti, hogy gyermekei mit érezhetnek. Most a rendező egykori felesége a Mokkában elmondta, hogy hogyan is élte meg a gyászt – idézte a Bors.

A gyerekeknek a lelkében, fejében az az iránytű nagyon él, amit tőle kaptunk mindannyian. Azt hiszem, ezt fogalmazta meg a kórházban, amikor elköszöntünk tőle, mert volt egy ilyen pillanat. ,,Az iránytű bennetek van” – erre akart utalni, és ez így van.

Szurdi Miklós
Szurdi Miklós 2024. februárjában hunyt el / Kép forrása: RTL

Mint a színésznő hozzátette, bár tudták, hogy Szurdi Miklós beteg, a halálára nem tudtak felkészülni, de ahogyan ők is az utolsó pillanatig bíztak, a rendező is az utolsó pillanatáig harcolt az életéért.

Nyitókép forrása: RTL