Barion Pixel Rekordidő alatt cserélt gazdát Vajna Timi 1.3 milliárdos budai luxusvillája, Csobot Adél őszintén mesélt az anyaság nehézségeiről – Lapszemle – Coloré

Rekordidő alatt cserélt gazdát Vajna Timi 1.3 milliárdos budai luxusvillája, Csobot Adél őszintén mesélt az anyaság nehézségeiről – Lapszemle

2024. 01. 22.

Alig negyed év leforgása alatt kelt el Vajna Tímea, azaz most már Palácsik-Ráthonyi Tímea budai luxusvillája, tudta meg a Blikk.

Vajna Tímea visszavette leánykori nevét / Kép forrása: Tv2
Kép forrása: Tv2

Timi számára sikeresen indult a 2024-es év. Újra férjhez ment, sőt egy vagyon ütötte a markát, hiszen eladta budai villáját, amit nemrég több, mint egymilliárd forintért hirdetett meg egy ingatlanközvetítő cég segítségével.

A rózsadombi villa három évig volt Timi tulajdona, de mivel Andy Vajna özvegye Amerikában találta meg a számításait, ezért nem volt rá szüksége. Tavaly októberben hirdették meg a 403 négyzetméteres, modern, háromszintes okos otthont, ahol négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és hatalmas garázs található.

Csobot Adél elárulta, mit tart nehéznek az anyaságban

Csobot Adél az InStyle magazin címlapján tűnt fel először a 2024-es évben. A lapnak arról mesélt, mit jelent számára az anyaság és elárulta, hogy szerinte ez a világ legcsodásabb szerepe, de rengeteg nehézség van benne.

Csobot Adel2 768x432 1
Csobot Adél a Sztárbox-ban – Fotó: Sajtóklub

„Számomra anyának lenni azt hiszem, a fő küldetésemet jelenti az életemben. Én mindig nagyon fiatalon szerettem volna édesanyává válni, és nagyon örülök, hogy ez sikerült is megvalósítanom. Nekem ez a fő küldetésem az életemben, azt érzem. Bármi más történik az életemben, az másodlagos”

– mondta el az énekesnő, aki szerint nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt az anyaság és a munka között.

 „Rohadt nehéz balanszban tartani egy anyának a karrierjét és az életét, ezt kár lenne elhazudni. Nagyon-nagyon kemény, folyamatosan kérdéseket teszek fel magamnak, hogy vajon jól csinálom azt, amit csinálok? Elég jó anya vagyok? Tényleg nem egyszerű. Ez örökös probléma, amivel nap, mint nap meg kell ezzel küzdeni. Vannak kemény időszakok és vannak kevésbé kemény időszakok, de az, hogy van egy társam, akivel családként tudunk gondolkozni, sokat segít abban, hogy én, egyedül a karrieremet és a munkáimat jól tudjam végezni” 

– tette hozzá Adél.