Így készíts szupertitkos – és gyönyörű – macskaajtót

Talán a vécénk mellett, vagy egy fűtetlen helyiségben tároljuk cicusunk almát, így nem feltétlenül tartanánk nyitva az ajtót állandó jelleggel. De itt egy remek megoldás, amelynek segítségével kis kedvencünk a csukott ajtó ellenére szabadon mozoghat – ráadásul még a teljesen jellegtelen ajtónk is felfrissült megjelenéssel tündököl majd.

Papírbögréket a konyhába? Miért ne?

A sötét és hideg januári estéken jólesik egy bögre meleg gőzölgő kakaó látványa – még ha nem is ihatjuk meg. Jó kis hétvégi program az egész családnak!

7 tipp a karácsonyi díszek tárolására: a műfenyőtől a törékeny dekorációig

Ashley Murphy és Naeemah Ford Goldson, profi rendszerzők minden segítséget megadnak nekünk ahhoz, hogy szakszerű módon vehessünk ideiglenes módon búcsút a kedvenc karácsonyi dekorelemeinktől. Goldsonéknál már korán beköszönt az ünnepi időszak, mivel ő és családja bevalottan karácsonyfüggők így például műfenyőt, és igazi fenyőt is feldíszítenek a jeles alkalomra.

Ez a DIY makramé karácsonyfadísz a te otthonodba is bohém ünnepeket varázsol

Ne csodálkozzunk rajta, hogy már a karácsonyfánk is inkább DIY makramé díszekre váltaná régi, csicsás girlandjait – hiszen ezeket a vidám, bohém karácsonyfadíszeket csak imádni lehet!

Csempefestés házilag – amivel elkerülheted a káosszal járó felújítást

Ma már arra is van lehetőségünk, hogy kalapács helyett ecsettel és festékkel essünk neki régi burkolatunk felújításának. Mutatjuk, hogyan láss hozzá a csempefestésnek!