Barion Pixel Íme A Nagy Duett legkiégetőbb pillanatai: Így dobtuk el az agyunkat Cooky, Simon Kornél, Kucsera Gábor, Rubint Réka és Stohl Luca produkcióitól! – Coloré

Íme A Nagy Duett legkiégetőbb pillanatai: Így dobtuk el az agyunkat Cooky, Simon Kornél, Kucsera Gábor, Rubint Réka és Stohl Luca produkcióitól!

2024. 06. 01.

Bár még egy darabig várnunk kell A Nagy Duett hetedik évadára, addig is egy könnyed vasárnapi bolondozásra összeszedtük a Coloré szerkesztőségének kedvenc produkcióit a legendás showműsorból.

Tv2

A Nagy Duett: Simon Kornél és Janicsák Veca – Ma Baker

Személyes kedvencünk, ahogy az aranytorkú Veca és az Űrgammák maradék díszletelemiből beszpídezett diszkógömbnek öltöztetett Kornél eldobják az agyukat a színpadon. A Boney M slágere ebben a pár percben új szintre lépett:

Stohl Luca láza

Ha már Űrgammák és a zsűriben Szulák Andrea is ott ült, szinte kézenfekvő, hogy a táncművész-műsorvezető és Peller Károly egy kis Xénia-lázat hozzanak a színpadra. Az eredmény…inkább nézzétek meg!

Tenya és Rubint Réka pusztított!

Ha van produkció, amivel komolyabb politikai konfliktusok le lehetne rendezni a világon, akkor ez tuti közéjük tartozik. Imádjuk Tenyát és Rékát is, de a fitnesz királynő nem véletlen nem „Azahriázik” évi három Arénás koncerttel:

Kucsera Gábor szexizik

Tény, hogy a sportolót sokan szívesen elnézik egy kisgatyában, de a hangja és a mozgáskultúrája fordítottan arányosak a fizikumával. Szerencsére Dér Heni mentette a menthetőt:

Cooky kérlek!!!

A hat évad legszórakoztatóbb figurája egyértelműen a francia rádiós volt, akinek maximum a rádióban lenne szabad bármilyen dalt eltáncolnia, de Hiennel alkotott párosa annyira szerethető és szórakoztató volt, hogy nem lehetett őket nem szeretni:

/otthon/a-nagy-duett-simon-stohl-cooky-rubint-reka/