Barion Pixel 5 ünnepi film idén a Sky Showtime-on, amelyek kenterbe verik a Télaput – Coloré

5 ünnepi film idén a Sky Showtime-on, amelyek kenterbe verik a Télaput

2023. 11. 27.

Nemcsak a Mariah Carey-s mémek áradata jelzi a karácsony eljövetelét, hanem a streaming csatornákra érkező sok-sok ünnepi gyártás. Most a Sky Showtime kínálatát szedtük csokorba.

Mindenkinek megvannak a maga karácsonyi kedvencei, kezdve a Reszkessetek Betörők!-től a Szörnyecskéken át a Polar Expressz-ig. De nem árt néha újdonságoknak is esélyt adni, amiket a Sky Showtime-on biztosan megtalálsz!

Albert

Igazi animációs családi csoda. Albert, a kisfenyő arról álmodik, hogy ő lesz egész Empire City leghíresebb karácsonyfája. A kis fa hatalmas kalandba keveredik, miközben a többi növényi karakter is sok mosolyt csal az arcunkra. Akinek gyereke van, garantált szórakozás a rejtett poénok miatt.

Sky Showtime karácsony
Forrás: Sky Showtime

Majdnem karácsony

Mikor egy diszfunkcionális család karácsonykor összegyűlik, a szeretett családfő – aki egy éve elhunyt feleségét gyászolja – csak reménykedhet a békében és harmóniában. Rengeteg geg, humor és persze megható végkifejlet. A 2016-os film főszereplője a szeretett Danny Glover és a tehetséges Gabrielle Union. De a sztárparádé itt nem ér véget, szerepel benne az új Szex és New York Lisa-ja, Nicole Ari Parker, Keri Hilson énekesnő és Omar Epps is.

Sky Showtime
Forrás: Sky Showtime

Ez a karácsony

Mikor Adam vonata ingázás közben karácsony előtt egy héttel lerobban, és utastársaival az angol vidéken rekednek, a srác úgy dönt, hogy egy spontán karácsonyi bulira hívja utastársait. Az idegenek furának tartják, ellenállnak, de végül nem várt kapcsolatok bontakoznak ki. A színészek kedvelt fiatal sztárok, úgy, mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot főszereplője, Alfred Enoch, Kaya Scodelario az Útvesztő sztárja és Jeremy Irvine a Mamma Mia!-ból.

Sky Showtime
Forrás: Sky Showtime

Karácsonyi osztálytalálkozó

Egykori osztálytársak jönnek össze karácsonykor a 15 éves osztálytalálkozó alkalmából. A viszontlátás kihívások elé állítja őket, miközben felülvizsgálják múltjukat, jelenüket és jövőbeli önmagukat. Van itt persze rivalizálás, letűnt szerelmek feltámasztása, és minden, ami egy karácsonyi filmtől elvárható. Eredetileg a Hallmark-ra készült, szóval csak azoknak ajánlott, akik bírják a tévéfilmek retro báját.

Sky Showtime
Forrás: Sky Showtime

Vérapó

A fura horror komédia karácsonyi köntösben, és a Stranger Things sorozatával híressé vált David Harbour főszereplésével igazi csemege. Főleg azok számára ajánlott, akik a negédes szerelmi történetek és kiskutyákat ölelgető kerekszemű amerikai gyerekek helyett inkább valami véres borzongásra vágynak, de azért nem bánják, ha van neki némi ünnepi kerete. A 2022-es filmben a valódi Télapó kissé abszurd magatartású, ha a karácsony megmentéséről van szó.

Sky Showtime
Forrás: Sky Showtime

Borítókép forrása: Sky Showtime