Barion Pixel 5 karácsonyi dal Ördög Nórától és Nánási Páltól, amit még idén hallanod kell! – Coloré

5 karácsonyi dal Ördög Nórától és Nánási Páltól, amit még idén hallanod kell!

2023. 12. 15.

Ördög Nóra és Nánási Pál már öt karácsonyi dalt tudhat maga mögött. Azt ugyan nem tudjuk, hogy idén is készülnek-e valamivel, de a nosztalgia jegyében összegyűjtöttük az eddigi alkotásokat!

Ördög Nóra és Nánási Pál nemcsak az életben társak, hanem az alkotásban is, ugyanis mindketten rendkívül kreatívok, s ezt a képességüket az élet számos területén kamatoztatják. Youtube-csatornájukon beszámolnak utazásaikról, végignézhettük, ahogy megnyitották a boltjaikat, és a karácsonyi dalaikat is ezen a platformon mutatták be.

Ördög Nóráék karácsonyi dalai

A legelső dal 2019-ben jelent meg. Az Itthon a legesleg, azaz a ,,Tüptürüp Song” zenei alapját egy, a Youtuberek által gyakran használt fizetős oldalon találta a házaspár, Nóra pedig dalszöveget írt a kedves dallamokhoz. Énekelni azonban nem állt szándékukban, így olyan művészeket hívtak segítségül, mint Wolf Kati, Kocsis Tibor és Feke Pál.

A második dal 2019-ben Takács Nikolas és Koszi Janka közreműködésével készült. Nóra ekkor is részt vett a dalszöveg létrejöttében. Egyfajta közösségi videóklip született, ugyanis a családot követők beküldhettek videókat magukról, amik montázs formájában kerültek bele a végső verzióba:

A harmadik dalt a Lóci játszik zenekar frontember, Csorba Lóránt írta, a család pedig vele és Tóth Andival adja elő. A dalban megjelenik a Lóci játszik zenekarra jellemző játékos szöveg és igényes zene. Lócinak nem volt könnyű dolga, mert ekkor a Nánási család, Nekem a Balaton nevű boltja miatt fontos szempont volt, hogy ,,Nekem a…” legyen a címben, ám Lóci csodásan megugrotta a feladatot!

A Nánási család a koronavírus alatt sem tétlenkedett, és Vastag Tamás segítségével emlékeztettek bennünket arra, hogy ne adjuk a karácsonyt semmi áron!

A legutolsó dal Tóth Vera és DR BRS közreműködésével készült. A szöveget Ördög Nórával írták, és a klipben is visszaköszön a dal címének hangulata: olyan, mintha egy nagy hógömbben lennének. Vera lírai oldalát is elővehette a dalban, miközben a hangját is éppúgy kiereszthette, ahogy a csövön kifért. Tökéletes karácsonyi dal született a közös munkából:

Reméljük, idén sem marad el a karácsonyi dal Nánási-módra!