Karsa Tímea cikkei

Csiga a kertben! Működik ellene a sörcsapda? Kipróbáltuk! (Videóval!)

Karsa Tímea - 2022.06.24

A kertünk a szívünk csücske: ültetünk, gondozunk, locsolunk, ápolunk. Rémes pillanat, amikor betakarítanánk tökéletesre ért termésünket, és azzal szembesülünk, hogy megelőztek. A csiga egy olyan ellenség, amit egy kertész még az ellenségének sem kívánna. Működik ellene a sörcsapda?

Sajgál Erika: ,,Mindig levesz a lábamról, amikor a férjemet hallom olaszul beszélni”

Karsa Tímea - 2022.06.23

Sztárok vakáción című sorozatunkban hazai színészeket, műsorvezetőket, humoristákat és más hírességeket faggatunk arról, hogyan készülnek az idei nyaralásra. A Keresztanyu Hagymácskája, Sajgál Erika Angliában kezdi a nyarat, majd munkával folytatja, de egy hosszabb, késő nyári pihenés is belefér a munkával teli napokba.

Férfinátha: megjátsszák, vagy tényleg nehezebben viselik a betegséget a férfiak?

Karsa Tímea - 2022.06.21

A párkapcsolatban élő nők többsége bizonyára szemtanúja volt párszor annak, hogy párjuk mennyire nehezen viseli, ha lebetegszik. Már a hőemelkedés túlélése is komoly kihívást tud jelenteni az erősebb (?) nem képviselőinek. Utánanéztünk, hogy valóban komolyan vehető-e az úgynevezett férfinátha.

A liverpooli sorházaktól a Buckingham-palotáig: 80 éves Sir Paul McCartney

Karsa Tímea - 2022.06.18

Hónapok óta arra vártam, hogy eljöjjön ez a nap, és én köszönthessem a Colorén Sir Paul McCartney-t. Hajlamos vagyok teljes szívből rajongani emberekért, de ő nem ,,csak rajongás”, sokkal több annál: olyan megközelíthetetlen ikon, aki nagysága ellenére megközelíthető.

Segítség, levéltetvek a kertben! Mit tegyek?

Karsa Tímea - 2022.06.17

A levéltetveket leggyakrabban a lakásban lévő növényeken szúrjuk ki, de ha jobban megfigyeljük kinti növényeinket, rajtuk is észrevehetünk különböző színű apró rovarokat. Mi a teendő, ha levéltetvekkel találkozunk éppen érő zöldségeinken és gyümölcseinken?

Karsa Tímea további cikkei