Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

Valójában bár ez a nap késésekkel, lemondásokkal és ostoba hibákkal teli, ez egy csodálatos nap te számodra is! Élvezd a másokkal való beszélgetéseket. Különösen őszinte, bizalmas beszélgetést folytathatsz valakivel.

Heti
24. hét

Itt az idő felépíteni azt a bőséget, amiről mindig is álmodtál. Habár az energiák nagyon nyugodtak a héten, szerdától egészen kreatívnak érezheted magad, főleg a nagy nyilvánosság előtt. Végre el tudsz engedni olyan dolgokat is, amik régóta zavarnak a családi életedben. Egy rokon jöhet látogatóba hétvégén. 

Havi
Június

Ebben a hónapban jobban fel leszel tüzelve, mint általában. Újhold is lesz, illetve néhány másik Holddal kapcsolatos esemény a második házadban, ami a pénzügyeket jelenti, így szignifikáns javulásra számíthatsz a bankszámládon. A jövőbeli terveidet a felbukkanó barátaid is megsegítik majd.

Az otthoni helyzeted még mindig kicsit aggaszt, de nincs semmi nagyobb probléma, amit ne lehetne megoldani. A Szaturnusz még mindig vasököllel támaszkodik a kölcsöneidre, így lehet egy kis fellélegzésre lesz szükséged a bevételeid között, hogy fedezni tudd majd szükséges kiadásaid. 7-8. a te személyes napjaid ebben a hónapban. Használd fel ezt az energiát, hogy megtaláld önmagad, fedezz fel új önkifejező módszereket, technikákat. Légy türelmes, de ne mutass túlzott hajlandóságot, főleg, ha testvéreidről van szó. Próbálj haladni az árral, ne légy túl merev a gondolataidban, mert az ötleteidet gyakran makacsnak ítélhetik mások. Tizedikén jól állnak majd a pénzügyeid, és egy régen dédelgetett vásárlást is megejthetsz majd. Tégy egy rövid utazást 25-e körül, egy családi látogatás vagy a szomszéd üdvözlése nagyon kielégítő lehet most. Egy versengő helyzetben találhatod majd egy projekt kapcsán, ez lehet írással kapcsolatos is, ez szintén plusz bevételt hozhat. Fikció, vagy igaz történet – nem számít, csak hagyd, hogy a történet a te sztoridat is megoldja.