Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Egy fontos személy, akit régóta ismersz, egy új oldalát mutathatja meg. Hogy ez pozitív vagy negatív változás-e, neked kell megítélned. Dönts szíved szerint, de ne bándd meg később.

Heti
37. hét

Az otthonod a személyiséged része. A ház, ahol felnőttél, vagy az aktuális álomlakásod, egy vidéki kastély, ez mind hozzád tartozik. Ezen a héten elég kreatívnak érzed magad, hogy vizualizáld a vágyaidat.

Havi
Szeptember

A telihold érdekes érzésekkel tölt el. Szívélyes beszélgetésekre lehet számítani, és lehet, hogy nehéz lesz megállni, hogy ne az érzelmeid vezessenek. De talán jobb kint, mint bent. Ha nagyon sírni szeretnél, de nem tudsz, nézz meg egy szerelmes filmet, vagy hallgasd meg a kedvenc szomorú számod, és engedd ki.

Ez jó időszak lehet elkezdeni naplót vezetni, leírni az érzelmeid, vagy meditálni. Minden, ami segít megérteni jobban saját magad, bepillantást nyerni, megtalálni az életed célját, az hasznos lehet. Ha úgy érzed, érzelmileg is tisztogatnod kéne odabent, ez egy csodás alkalom.

Az újhold is tartogat meglepetést, kapcsolatba léphetsz egy tanárral, vagy coach-al, aki asszisztál az utadon.