Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-09-17

Ma számíts rá, hogy lehet valaki keresztbe tesz majd neked, próbál felidegesíteni, és hogy olyan dolgokat mondj, amiket majd később megbánhatsz. Dönts tudatosan, ne hagyd magad becsapni. 

Heti
37. hét

Hogy lehetnek a rutinjaid fenntarthatóbbak? El tudsz képzelni egy olyan világot, ahol felkelsz minden reggel, beleszürcsölsz a citromos vizedbe, és rögtön jógázni kezdesz? Próbáld ki, hogy kicsiben kezded a változtatást és az új szokásokat. 

Havi
Szeptember

Habár a szenvedélyek felkorbácsolódhatnak a Vénusznak köszönhetően, a kreativitásod és szerelmi életed mégis kimagasló lehet. Egy alakuló kapcsolat szintet léphet és megerősödhet, de lelkessé válhatsz egy új hobbi vagy érdeklődési kör iránt.

Otthon is rengeteg elfoglaltságot találhatsz egész hónapban, főleg 14-től. Az új porszívód csodásan működik, és minden apró mozzanat csak arra ösztönöz, hogy szabadulj meg mindentől, amire már nincs szükséged. Huszadika körül utazni és kalandozni támadhat kedved, megszökni minden elől. Ha már tényleg úgy érzed, nem bírod tovább, akkor tényleg ideje szünetet tartani.