Válassz csillagjegyet!

Horoszkóp mindenkinek! Nézd meg napi horoszkópodat most! Karrier, szerelem, pénz, párkapcsolat kérdésekben itt találhatsz választ! Kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok? Lesd meg heti horoszkóp előrejelzésünket is, így semmi sem maradhat titokban előtted.

Napi
2021-06-16

A munkahelyi hatékonyságod csökken a mai holdállás miatt. Lehet, hogy túl vagy terhelve. A találkozókat inkább töröld.

Heti
24. hét

Egy izgalmas esemény a szerelmi életedben vagy a karrieredben igazi felüdülést hoz a hét közepe környékén. Lehet ez egy állásajánlat, kinevezés, vagy végre felfedi magát a titkos hódolód az irodából. Örülj neki és értékeld, de ne hagyd, hogy a történések túlzottan magukkal ragadjanak. 

Havi
Június

A 12.házadban történő tranzitok miatt úgy érezheted, jelenléted a természetben igazán értékelendő, és elkezdesz jobban érdeklődni a vadvilág iránt. Megfigyeled a madarakat, kis emlősöket, egyéb állatokat a vadonban, így jobb perspektívát kaphatsz a helyedről a földön. Tizedike környékén a bolygók arra kérnek, mondj néhány imát, vagy hajts végre egy kis rituálét a szomszédos állatok védelmében, és hogy kommunikálj velük.

Ez nagyon hatásos lehet, ha éppen gondjaid vannak egy háziállatoddal. Használd ki ezt az időt, hogy ráhangolódj az érzelmeikre és gondolataikra. Látogass meg ismeretlen helyeket, és jobb megértést kaphatsz másokról, és az ő gyakorlataikról, szokásaikról. Mindig is éreztél egy halvány kapcsolatot a Távol-Kelettel, a misztikus tradíciókkal, Tibettel, Kínával, Japánnal. Rengeteg váratlan lehetőséged lesz, hogy növeld bevételed. 21-én egy ígéretes újítás lép az életedbe. Elemezd és írd le papírra a gondolataidat, amint felmerülnek. A telihold közeledtével emberi kapcsolataid fontossága is növekszik, mutasd meg párodnak, hogy ő az otthonotok királya vagy királynője, és minden rendben lesz. Halmozd el őket ajándékokkal, hogy könnyebb napjaitok legyenek.