Merre vedd az irányt 2021-ben? A csillagjegyed elárulja!

Ugyan még javában 2020 utolsó hónapjait tapossuk, ennek ellenére, miért ne lehetne már azon filozofálni, hogyha véget ér az év, és ránk köszönt az új, merre utazzunk a nagyvilágban. A jövő év nagy reménysége, hogy az élet visszatér a normális kerékvágásba, azaz az utazási korlátozások és a koronavírus-járvány csak egy rossz emlékké silányul. Ha a Bivaly éve beváltja a hozzáfűzött reményeket, akkor a csillagjegyed el is árulja, merre vedd az irányt. Ezt gyűjtöttük össze.

A 2021-es év, a Bivaly éve lesz, amitől az asztrológusok sokat várnak, mind társadalmi, mind világszinten. Vélekedésük szerint sok jelentős esemény várható a követkető évben, és nem lesz mindig könnyű ez az esztendő: folyamatos fejlődést és számos, az emberiség számára meghatározó jelentőségű történelmi változást tartogat.

Vízjegyek: rák, skorpió és halak

A vízjegyekre leginkább az érzékenység, az érdelem, a gondoskodás, és a bezárkózás jellemző. Zárkózottságuk az élet más területén is tetten érhető. Épp ezért előnyben részesítik a családi nyaralásokat a haverokkal, barátokkal töltött idővel ellentétben.

A Skorpiók a lazítós utakat, a Halak az álomba illő úti célokat, a Rák jegyűek pedig azokat a nyaralásokat szeretik, ahol pihenni és lelkileg feltöltődni egyaránt lehet.

A vízjegyek számára ideális úti cél Franciaország, azon belül is az ikonikus Párizs. Szállj meg egy elegáns apartmanban, élvezd ki a hagyományos francia ételeket, és töltődj fel a romantikus hangulattal.

Hol szállj meg? Az Apartments Du Louvre, ami a csendes és romantikus Les Hallesen található. Teljesen felszerelt, és csupán 500 méterre található a világhíres Louvre Múzeumtól.

Tűzjegyek: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűzjegyűek nem meglepő módon tüzes, energikus, élénk, szórakoztató és optimista emberek. Kedvelik a kalandos nyaralásokat, ahol folyamatosan mozgásban lehet lenni, és aktívan kikapcsolódni. Felejtsd el a parton fekvős, henyélős utakat, ha egy tüzes elemmel indulsz vakációzni.

A három tüzes jegynek a Dél-Afrikai Szafari a tökéletes úti cél – a strandok és éttermek egybeforrnak az afrikai síksággal, ami, míg a szem ellát, csak arra vár, hogy felfedezd!

Hol szállj meg? A Dungbeetle River Lodgeban, ami szafari-stílusú szobákkal, és teljes felszereltséggel vár. Folyóparti kilátás, frissen sült ételek, és a Nemzet Elefántpark csak néhány kilométerre.

Földjegyek: Bika, Szűz és Bak

A földjegyek praktikusak, szervezettek, leleményesek, ambiciózusak és kíváncsiak. Míg a Bika szereti az önellátást, Szűz az előre eltervezett látványosság listáért rajong, a Bak pedig egyszerűen szeret elmélyülni a tájban.

Kiváló úti cél a gyönyörű Napa-völgy Kaliforniában, ahol bortúrákon is részt vehetsz, lovagolhatsz vagy épp megtapasztalhatod a Napa Valley Wine Train izgalmait.

Hol szállj meg? A Carneros Resort & Spaban, ami három gourmet étteremmel és díjnyertes spa fürdőélménnyel várja a pihenésre vágyókat.

Levegő: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

A fenti három csillagjegy gyakran kalandos, társaságkedvelő, független, nyitott, kreatív és kíváncsi embereket takar. Amíg az Ikrek a kihívásokat kedvelik a kiruccanásban, addig a Mérleg az egyensúlyt a kihívás és a nyugalom között. A Vízöntők szeretnek függetlenek maradni, így gyakran indulnak egyedül felezőútra.

A levegő jegyűek számára egy izgalmas sítúra kiváló feltöltődés, például Banffban, Kanadában, ahol extrém tevékenységekben vehetnek részt az odalátogatók, vagy egyszerűen csak pihenhetnek meleg italokkal és finom ételekkel a friss hegyi levegőben.

Hol szállj meg? A Moose Hotel & Suitesben, ami alig néhány lépésre van a síközponttól.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Muse, Sum 41 és The Killers – világsztárok a VOLT Fesztivál első fellépői között