Barion Pixel Merre vedd az irányt 2021-ben? A csillagjegyed elárulja! – Coloré

Merre vedd az irányt 2021-ben? A csillagjegyed elárulja!

2020. 11. 24.

Ugyan még javában 2020 utolsó hónapjait tapossuk, ennek ellenére, miért ne lehetne már azon filozofálni, hogyha véget ér az év, és ránk köszönt az új, merre utazzunk a nagyvilágban. A jövő év nagy reménysége, hogy az élet visszatér a normális kerékvágásba, azaz az utazási korlátozások és a koronavírus-járvány csak egy rossz emlékké silányul. Ha a Bivaly éve beváltja a hozzáfűzött reményeket, akkor a csillagjegyed el is árulja, merre vedd az irányt. Ezt gyűjtöttük össze.

A 2021-es év, a Bivaly éve lesz, amitől az asztrológusok sokat várnak, mind társadalmi, mind világszinten. Vélekedésük szerint sok jelentős esemény várható a követkető évben, és nem lesz mindig könnyű ez az esztendő: folyamatos fejlődést és számos, az emberiség számára meghatározó jelentőségű történelmi változást tartogat.

U12 csillagjegy utazas

Vízjegyek: rák, skorpió és halak

A vízjegyekre leginkább az érzékenység, az érdelem, a gondoskodás, és a bezárkózás jellemző. Zárkózottságuk az élet más területén is tetten érhető. Épp ezért előnyben részesítik a családi nyaralásokat a haverokkal, barátokkal töltött idővel ellentétben.

A Skorpiók a lazítós utakat, a Halak az álomba illő úti célokat, a Rák jegyűek pedig azokat a nyaralásokat szeretik, ahol pihenni és lelkileg feltöltődni egyaránt lehet.

A vízjegyek számára ideális úti cél Franciaország, azon belül is az ikonikus Párizs. Szállj meg egy elegáns apartmanban, élvezd ki a hagyományos francia ételeket, és töltődj fel a romantikus hangulattal.

Hol szállj meg? Az Apartments Du Louvre, ami a csendes és romantikus Les Hallesen található. Teljesen felszerelt, és csupán 500 méterre található a világhíres Louvre Múzeumtól.

Tűzjegyek: Kos, Oroszlán és Nyilas

A tűzjegyűek nem meglepő módon tüzes, energikus, élénk, szórakoztató és optimista emberek. Kedvelik a kalandos nyaralásokat, ahol folyamatosan mozgásban lehet lenni, és aktívan kikapcsolódni. Felejtsd el a parton fekvős, henyélős utakat, ha egy tüzes elemmel indulsz vakációzni.

A három tüzes jegynek a Dél-Afrikai Szafari a tökéletes úti cél – a strandok és éttermek egybeforrnak az afrikai síksággal, ami, míg a szem ellát, csak arra vár, hogy felfedezd!

Hol szállj meg? A Dungbeetle River Lodgeban, ami szafari-stílusú szobákkal, és teljes felszereltséggel vár. Folyóparti kilátás, frissen sült ételek, és a Nemzet Elefántpark csak néhány kilométerre.

Földjegyek: Bika, Szűz és Bak

A földjegyek praktikusak, szervezettek, leleményesek, ambiciózusak és kíváncsiak. Míg a Bika szereti az önellátást, Szűz az előre eltervezett látványosság listáért rajong, a Bak pedig egyszerűen szeret elmélyülni a tájban.

Kiváló úti cél a gyönyörű Napa-völgy Kaliforniában, ahol bortúrákon is részt vehetsz, lovagolhatsz vagy épp megtapasztalhatod a Napa Valley Wine Train izgalmait.

Hol szállj meg? A Carneros Resort & Spaban, ami három gourmet étteremmel és díjnyertes spa fürdőélménnyel várja a pihenésre vágyókat.

Levegő: Ikrek, Mérleg és Vízöntő

A fenti három csillagjegy gyakran kalandos, társaságkedvelő, független, nyitott, kreatív és kíváncsi embereket takar. Amíg az Ikrek a kihívásokat kedvelik a kiruccanásban, addig a Mérleg az egyensúlyt a kihívás és a nyugalom között. A Vízöntők szeretnek függetlenek maradni, így gyakran indulnak egyedül felezőútra.

A levegő jegyűek számára egy izgalmas sítúra kiváló feltöltődés, például Banffban, Kanadában, ahol extrém tevékenységekben vehetnek részt az odalátogatók, vagy egyszerűen csak pihenhetnek meleg italokkal és finom ételekkel a friss hegyi levegőben.

Hol szállj meg? A Moose Hotel & Suitesben, ami alig néhány lépésre van a síközponttól.

0 /eletmod/utazas/merre-vedd-az-iranyt-2021-ben-a-csillagjegyed-elarulja/