Barion Pixel Tavaszi nyár után tavaszi ősz? Költözzünk! 5 hely, ahol mindig jó idő van – Coloré

Tavaszi nyár után tavaszi ősz? Költözzünk! 5 hely, ahol mindig jó idő van

2024. 04. 23.

Felkészültél arra, hogy a jó időt felváltja a sokkal hűvösebb, esősebb időjárás? Segítünk elterelni a figyelmedet. Nézd meg azt az öt helyet, ahol a jó idő állandó!

Alig volt tavasz, és azonnal nyár lett. Sejtettük, hogy ennek megisszuk majd a levét, most pedig úgy tűnik, hogy megint lépünk egyet az évszakokban, és hirtelen az őszben találjuk magunkat. Megint vágysz a jó időre? Keressünk együtt egy olyan helyet, ahol mindig az van!

Vágytad a tavaszt, a napsütést? Eddig nem lehetett panaszra okod, csakhogy most jön a feketeleves! Esővel, zivatarokkal, hőmérsékleteséssel érkezik a hideg. Már a tudat is kiborít?

Jó idő
Kép forrása: Getty Images

Ha jobb idővel nem is tudunk szolgálni, néhány gyönyörű hellyel még igen. Vágysz a nyárba? Akkor itt a helyed! Mutatjuk!

5 hely a világban, ahol mindig jó idő van

Malaga

Igyekeztünk a közelben szétnézni, így ami elsőként szóba jöhetett az Spanyolország, aminek a déli vidéke lehet igazán vonzó annak, aki állandó melegre vágyik. Malaga kitűnő választás, hiszen a Földközi-tenger partján helyezkedik el. Fekvése és éghajlata miatt is nagyon vonzó, hiszen a part és Afrika közelsége olyan klímát és látványt kínál, ami miatt könnyen az az érzés keríthet hatalmába: innen haza sem akarok menni.

Nem csak a természeti adottságok nyűgözhetnek le, hiszen történelmi látványosságokat, múzeumokat is bőven találunk – köztük Picasso szülőházát.

Folytatás a következő oldalon!