Barion Pixel Kalandra fel: 5+1 szuper úti cél, fillérekért – Coloré

Kalandra fel: 5+1 szuper úti cél, fillérekért

2024. 04. 28.

Az utazás egyik alapvető feltétele a pénz, hiszen a szállást, az utazás módját és az ott töltött időt is finanszírozni kell valamiből. Mit szólnál, ha 5+1 filléres ötlettel szolgálnánk?

Az utazás a gazdagok kiváltsága. Te is így gondolod? Nehogy azt hidd. Egy hátizsákkal is nekivághatsz, de tény, hogy kell némi spiritusz, vagányság ahhoz, hogy egy lyukas garassal útnak induljunk.

5+1 filléres hely, ahol fellélegezhet a bankkártyád vagy a pénztárcád

1. Balaton és környéke

Ha nem dédelgetsz külföldi utazást, de nem szeretnél nyáron a 4 fal között tengődni, akkor ülj biciklire és tekerd körbe a Balatont. Akár felpakolhatsz egy sátrat is és ahol ér az éjjel, ott szállsz meg, de bízhatod magad a szerencsére is és kereshetsz üres helyet vendégházakban, apartmanokban, nyaralókban.

  • Balaton
  • Balaton
  • Balaton

Ez a fajta kiruccanás a mozgásról, a természetről, a kalandról szól.
Ha a sátras megoldást választod, érdemes néhány szempontot figyelembe venned, hogy mindez biztonságos legyen. Ebben segít neked ez a videó.

Maga a tekerés kiváló testmozgás és ha nem egyedül kelsz útra, akkor remek társasági program tele látnivalóval, kalanddal. A Balaton és környéke rengeteg felfedezni valót kínál.