Barion Pixel Tévézz ingyen: kiknek lehet hasznos a digitális földfelszíni televíziószolgáltatás? (X) – Coloré

Tévézz ingyen: kiknek lehet hasznos a digitális földfelszíni televíziószolgáltatás? (X)

2023. 10. 24.

Ha alapvetően keveset nézünk tévét, felmerül: miért is fizetnénk több ezer forintot havonta akár 30+ csatornáért? Ilyen esetben például kifejezetten jól jöhet a költséghatékony, mindössze egy szobaantennát vagy kültéri antennát igénylő, digitális földfelszíni tévészolgáltatás.

Nem csupán spórolósoknak

Egy digitális földfelszíni tévészolgáltatás nem csupán azoknak lehet ideális, akik kevesebbet fizetnének. A Datatransnál is elérhető mindigTV szolgáltatás hasznos lehet azoknak is, akik az alábbi helyzetek valamelyikével szembesültek:

  1. Műemléki jellegű épületben laknak. Ebből kifolyólag például egy nagyméretű parabolaantennát nem szerelhetnek fel társasházukba, lakásukba.
  2. Sűrűn költöznek, vagy váltanak (ideiglenesen) lakhelyet. Rendelkezünk egy hétvégi házzal, sokat utazunk vagy munkánk miatt sűrűn járjuk az országot? Nincs más dolgunk, mint magunkkal vinni a nem túl nagy szobaantennát és kártyát – máris nézhetjük kedvenc csatornáinkat a másik helyről is. Ráadásul anélkül, hogy át kellene írnunk a szerződést.
  3. Igény szerint szeretnék később bővíteni a csatornáit. Ha várható, hogy babával bővül a család, esetleg hamarosan összeköltözünk párunkkal, akinek tőlünk némileg eltérő az ízlése, bármikor válthatunk magasabb kategóriás csomagra.
Taviranyito

Mik a digitális földfelszíni tévészolgáltatás előnyei?

Ami pedig a helyzetünktől független, gyakorlatilag univerzális előnyöket illeti (az ingyenességen kívül):

  • Nincs hűségnyilatkozat. Nem kell éveken át az előfizetőjük maradnunk, ha nem szeretnénk. Sőt, egyáltalán, semmilyen szerződésre sincs szükség az alapszintű szolgáltatás igénybevételéhez.
  • Pofonegyszerű telepíteni. Csak egy beltéri vagy kültéri antennára, és kártyára van hozzá szükségünk.
  • Akár HD adásokat is foghatunk vele. Mindezt minimum 5, ingyenes csatornán a 12 ingyenesből. Zajmentes hang- és képminőséget kaphatunk, ha ideálisak a vételi körülmények.
  • Mindenhol elérhető. Az ország majdnem egész területén fogható, akár több nyelven is. Ez akkor is hasznos lehet, ha nyelvet tanulnánk egy-egy adás megnézésével.
  • Mindig naprakészek maradhatunk. Az elektronikus műsorújságból (EPG) bármikor megtudhatjuk, mikor kezdődnek kedvenc műsoraink, és miről szólnak majd.
  • A legnépszerűbb rádió- és tévécsatornák egy helyen: a TV2, az RTL, a Duna vagy az M1, M2, M4, M5 mellett a Kossuth, a Bartók, a Petőfi vagy a Dankó Rádió is elérhető a szolgáltatás keretein belül.

Tévénézés kötöttségek nélkül, egyszerűen

Ha nem csupán digitális földfelszíni televíziószolgáltatásra, de abból is a prémiumminőségűre vágyunk, a Datatrans csapata segíthet annak gyors és hatékony létesítésében. Az előfizetéssel rendelkezőknek a szerelési díjból kedvezményt is biztosítanak.