Barion Pixel A Tükör, ami egy egész konditermet helyettesít – Coloré

A Tükör, ami egy egész konditermet helyettesít

2021. 10. 18.

Állandóan érzem a sürgetést, hogy többet kellene mozognom, de ezt általában nem tudom megvalósítani. A pandémia alatt ezt könnyű megmagyarázni: nem biztonságos konditerembe menni, de persze az otthoni edzés elkerülésére nem mentség. Talán jobban menne, ha nekem is lenne otthon egy Tükröm.

A Tükör persze nem közönséges tükör, hanem honlapja szerint egy „szinte láthatatlan otthoni edzőterem”, amit egy applikáció segítségével irányíthatsz. Látod benne az általad kiválasztott jól képzett edzőt, aki végzi a gyakorlatokat, és természetesen saját magadat is.

Így azonnal tudod ellenőrizni például, hogy megfelelő-e a testtartásod, vagy kellő intenzitással végzed-e a feladatot. Az eszköz emellett számos plusz információt nyújt: látod, mennyi van még hátra a célod elérésig, és többek között azt is, hogy mennyi kalóriát égettél el eddig. Összekapcsolható bármilyen okosórával, és akkor mutatja egyebek mellett a pulzusodat is.

Azonnal látod, megfelelően végzed-e a gyakorlatot
Látod, helyesen végzed-e a gyakorlatot / Fotó: YouTube

Edzés, ahogy neked tetszik

Ötvennél is több edzésforma közül választhatsz. Olyanok vannak közöttük, mint a pilates, szülés előtti és utáni torna, családi órák, tánc-kardio, súllyal végzett edzések, balett, meditáció, jóga, hip-hop, boksz, kardió nyújtással és így tovább. Az órák hossza az ötpercestől a 60 percesig terjed, de persze annyit csinálsz végig, amennyit akarsz.

Beállíthatod az edzés intenzitását is, így ha kitartó vagy, fokozatosan a kezdőtől a profi szintig is eljuthatsz. Azt is eldöntheted, hogy akarsz-e valamilyen eszközt használni, vagy nem, és még a zenék közül is kiválaszthatod a kedvenceidet. Megadhatod a célt is – például fogyás, vagy akár felkészülés egy maratonra –, és akkor a Tükör tesz javaslatot az edzésre.

Az órák 0-24 órában elérhetőek a hét minden napján és nemcsak neked, hanem további hat családtagod számára is.

Vélemények a Tükörről

Akik megvették, lelkendeznek az eszközről: „Megváltoztatta az életemet. Egészségügyi problémákkal küzdöttem, az orvos rendszeres mozgást javasolt. A Tükör egyedülálló technológiájának, inspiráló edzőinek és kiváló ügyfélszolgálatának köszönhetem, hogy el tudtam érni a céljaimat, és ma sokkal egészségesebb vagyok” – írta például Vicki.

Karen szerint „A Tükör nagyon kényelmes a zsúfolt időbeosztásom mellett. Imádom, hogy heti hét nap 24 órában elérhetem a személyi edzőmet.”

Applikációval választhatod ki azt az edzést, amihez kedved van
Az applikációban választhatod ki a mozgásformát / Fotó: YouTube

A Tükröt bemutató YouTube-videó alatt már nem voltak ilyen egyértelműen pozitívak a hozzászólások. „Ennyi pénzért hónapokra megveszem a belépőt a konditerembe.” „Egy hónap után elmúlik az újdonság varázsa, és ottmarad a nyakadon egy tárgy, amire rengeteget költöttél.” „Túlárazott, megvárom, amíg olcsóbb lesz.”

Az Tükör valóban nem olcsó, az alapváltozat kb. 1500 dollár. Sokunk számára valószínűleg nem lesz fix berendezési tárgy, de érdemes rácsodálkozni: Ilyen is van.

EZEN a linken találsz egy angol nyelvű videót a Tükörről.