Barion Pixel Ezzel a csodás gyűrűvel jegyezte el Zooey Deschanelt a párja Jonathan Scott reality sztár – Coloré

Ezzel a csodás gyűrűvel jegyezte el Zooey Deschanelt a párja Jonathan Scott reality sztár

2023. 08. 15.

A bájos színésznő, Zooey Deschanel és televíziós párja 4 év randevúzás után döntöttek úgy, hogy örökkön örökké.

Zooey Deschanelt a legtöbben az Új lány sit-comból ismerik, míg párja egy valóság show-ból indult, majd műsorvezetővé nőtte ki magát. A színésznő, – aki a Dr. Csontból ismert Emily Deschanel húga – és Jonathan Scott az izgalmas hírt természetesen az Instagram oldalukon jelentették be. Egy szelfit tettek közzé, amin a sztár bal kezét látni, mindketten mosolyognak a kamerába, megmutatva Zooey lenyűgöző új eljegyzési gyűrűjét.

Most kezdődik az örökkévalóság!!!

– írták a bejegyzéshez.

Persze özönlöttek a kommentek, több híresség is gratulált nekik. Mindy Kaling színésznő és producer például azt írta:

OMG, ez csodálatos! Gratulálok nektek!

Az ékszert szemügyre véve látható, hogy Jonathan a legszebb rózsaszín, lila és átlátszó kövekből álló virággyűrűvel tette fel a nagy kérdést Zooey Deschanelnek.

Egy magazin szerint a lánykérésre Skóciában került sor egy családi kiránduláson, és Zooey két gyereke, Elsie (8) és Charlie (6) is ott voltak. A színésznő ugyanis már kétszer volt házas, de úgy tűnik ez nem rossz ómen egyikük számára sem. A skót származású Jonathan mindig is büszke volt örökségére, és örömmel osztja meg az európai vidék szépségét párjával.

Zooey Deschanel
Forrás: Lionel Hahn/Getty Images

A sztárpár 2019 augusztusában ismerkedett meg, James Corden Carpool Karaoke műsorában, amelynek egyik epizódjában közösen szerepeltek tesóikkal, akik maguk is híresek. Jonathan és tesója, Drew a Property Brothers című ingatlanos reality műsorvezető, ők ketten ráadásul ikrek.

Forrás: Cosmopolitan
Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/zooey-deschanel-eljegyzes/