Barion Pixel Ő 2024 új legjobb fuckboya: Ez az elálló fülű angol srác kapta le Zendayát és a Z-generációt a lábáról – Coloré

Ő 2024 új legjobb fuckboya: Ez az elálló fülű angol srác kapta le Zendayát és a Z-generációt a lábáról

2024. 05. 15.

Zendaya a Dűne után teniszezni indult és megszületett a Challengers című film. Ebben két pasi is a partnere és indulhat a játszma.

A Challengers múlt héten robbant be a magyar mozikba, ahol mindenkit azonnal meghódított. Zendaya mellett azonban fontos kiemelni, hogy brit színjátszás nagyágyúja, Josh O’Connor is főszereplője a történetnek, aki egy igazi, gátlástalan fuckboyt alakít a filmben.

Zendaya
Kép forrása: Getty Images

Sportba bújtatott szerelem

Felejtsd el, hogy csöpögős szerelmi történetet tárna eléd a színésznő a két másik főszereplővel, Josh O’Connorral és Mike Faist-tel.

A filmben ugyan főszerepet élvez a sport, de a szerelem, a szerelmi feszültség legalább annyira, igazi Z-generációs erotikus thrillerrel van dolgunk, ahol a szerelmi háromszög tagjai maguk se tudják pontosan, ki, milyen viszonyban van a másikkal.

Zendaya és az elálló fülű Josh O’Connor

A film férfi főszereplői gyerekkori barátok, akik ezt a kapcsolatot egészen addig tudták fenntartani, amíg Tashi (Zendaya) fel nem tűnt a színen. Nos, ez az elálló fülű brit színész, nevezetesen Josh O’Connor kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy forró viszonyba bonyolódjon a gyönyörű színésznővel. A 32 éves brit színészt a legtöbben a Korona című sorozat fiatal Károly hercegeként ismerhette meg a nagyközönség, előtte már olyan díjnyertes alkotásokban bizonyított, mint az Isten országa vagy Mothering Sunday. Egy biztos, a színész ezzel a filmmel és az alakításával megvetette a lábát Hollywoodban, sokan Oscar-esélyesnek tartják az alakítását. A rajongók legnagyobb örömére, Josh szívesen dobálja a textilt is a filmjeiben, így a Challangersben se bíz túl sokat a fantáziánkra.

Nyitókép forrása: Getty Images