Barion Pixel Zac Efron ismét külsőt váltott a készülő új dramedy főszerep kedvéért – Coloré

Zac Efron ismét külsőt váltott a készülő új dramedy főszerep kedvéért

2022. 03. 09.

Az egykori hamvas tinisztár, Zac Efron most egy középkorú, bajszos, “benzinkutas” karakterként tűnik fel, de a testét most sem lehet szó nélkül hagyni.

Zac Efron volt már éneklő középiskolás a High School Musicalben, szálkás szívtipró DeNiro oldalán a Nagyfater elszabadul című filmben, izomagyú életmentő a Baywatchban, majd hirtelen apatestű értelmiségi bolygóvédőként tért vissza saját dokumentumfilmjében (Down to Earth).

Zac Efron
Forrás: Northfoto

Most ismét új szerepben és karakterben láthatjuk, amivel bizonyítja, hogy megérdemelt helye van az A-listás színészek között, hiszen biztonsággal rábízható bármilyen szerep zseniális alakítása miatt.

Peter Farrelly The Greatest Beer Run Ever című filmjében kapott főszerepet Efron, amelyben John „Chickie” Donahue-t alakítja majd, aki egy emberként azt a küldetést vállalja magára, hogy vigyen néhány sört távoli barátainak, akik Vietnámban harcolnak.

A film debütáló fotóján Zac Efron látható Donahue-ként. A film John Donahue tényleges 1967-es kalandján alapul, aki miután egy háborúellenes tüntetést látott a tévében, úgy vélte, hogy a vietnámi katonákkal rosszul bánik a közvélemény, ezért nekilátott, hogy saját kis – de annál személyesebb – műsort tartson nekik elismerésként.

Azonban nemcsak Efron miatt fogjuk szeretni ezt a keserédes filmet, hanem a másik főhős, Russel Crowe miatt is. A Skydance Media készíti a filmet az Apple TV+ számára. A film megjelenési dátumát még nem közölték.

Forrás: variety.com