Barion Pixel Egyedülálló szörnyeteg: Így nevezi Will Smith a hírnevet – Coloré

Egyedülálló szörnyeteg: Így nevezi Will Smith a hírnevet

2023. 12. 04.

A hírnév sokat ad az embernek, de legalább annyit el is vehet. Will Smith-nek megvan a véleménye és ki merte mondani.

A hírnév és Will Smith

Az Oscar-díjas, amerikai sztár, Will Smith körül mindig van valami új hír. A szaúd-arábiai Red Sea International Film Festivalon arról beszélt, hogy milyen kapcsolatban van a hírnévvel.

„A hírnév egy egyedülálló szörnyeteg” – summázta a sztár.

Will Smith
Will Smith a Red Sea International Film Festivalon / Kép forrása: Eamonn M. McCormack / Stringer / Getty Images

Azért mondta ezt a sztár, mert a hírnév elhiteti az emberrel, hogy jó. Főleg, ha mindenki más is ugyanezt mondja. Csakhogy aztán egyszer szembe jön az igazság, és akkor nagyon megsérülhet. Azóta a sztárság arra is megtanította, hogy:

Világosnak kell lennie azzal kapcsolatban, hogy ki vagyok és mit próbálok csinálni. És nincs szükségem arra, hogy mások tapsoljanak, hogy a küldetésemre koncentrálhassak. Mindig is jót akartam tenni a világban.

A siker elvehette volna az eszét, de ehelyett bevallotta, hogy cseppet sem tökéletes. Van még dolgoznia magán. Azon dolgozik önmagában, hogy az alázatot és a saját fényét tökéletesíteni tudja, majd mindezeket átadhassa másoknak. Ugyanakkor célja az is, hogy megmosolyogtassa az embereket.

Will Smith
A hírnévről és azzal való viszonyáról is beszélt Will Smith / Kép forrása: Eamonn M. McCormack / Stringer / Getty Images

Kitekintés a jelenbe

A fesztivál beszélgetős szakaszában kitért arra is, hogy a Legenda vagyok című film folytatásában visszatér annak ellenére, hogy az előző részben a főszeplőként játszó Smith feláldozta magát. Csakhogy a DVD-kiadás alternatív befejezéséhez nyúlnak vissza, így folytatódhat a történtet, amelyben benne lesz ő és Michael B. Jordan is.

Nyitókép forrása: Getty Images Entertainment / Getty Images