Barion Pixel Nagy visszatérés: Mutatjuk hol folytatja az Operettszínházból kirúgott színész! – Coloré

Nagy visszatérés: Mutatjuk hol folytatja az Operettszínházból kirúgott színész!

2024. 06. 01.

Közkedvelt zenés darabban láthatja hamarosan a közönség Sándor Pétert. A népszerű színész februárban kirúgták az Operettszínházból, azóta pedig kiderült, Fejes Endre és Presser Gábor ó estét nyár, jó estét szerelem című előadásában játszik legközelebb.

0079

Mi történt Sándor Péterrel?

Mint ismert, az énekes-színész rajongóinak február környékén tűnt fel, hogy a több operettes daraban is főszerepet játszó színésszel nem hirdettek meg előadásokat. A rajongók petíciót írtak kedvencükért, de ez nem hatotta meg a színház vezetését.

Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne, ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel. 

-állt a közleményükben.

Hol folytatja Sándor Péter?

Frissen érkezett a hír, hogy Péter nem marad munka nélkül, júniusban négy alkalommal látható Fejes Endre és Presser Gábor zenés drámája, a Jó estét nyár, jó estét szerelem. Az idén 70 éves Gyöngyösi Játékszín előadásával Abonyban, Ózdon, Hatvanban és Gyöngyösön találkozhat majd a közönség, vendégművészként Sándor Péter csatlakozik a társulathoz.

0039

Különös, szenvedéllyel teli történetet álmodott színpadra a Gyöngyösi Játékszín amatőr színészeinek közreműködésével Gyurosovits-Petheő Csilla, aki rendezésével a 21. században is fontos és aktuális kérdésekre keresi a választ. A megtörtént gyilkosságot feldolgozó Fejes Endre-regény, valamint az abból írt 1977-es zenés dráma a vígszínházi ősbemutató óta igazi klasszikussá vált. De vajon mit üzen a ma emberének közel 50 év távlatából?

Addig is itt egy kis emlékeztető a színész-énekes tehetésgéből!

Fotók: Benei László

0 /eletmod/sztarok/visszateres-sandor-peter-operettszinhaz/