Barion Pixel Nem akárkibe állt bele Puzsér Róbert, Pataky Attila anyósa oltja a tüzet, így van az Operettből kirúgott Sándor Péter – Coloré

Nem akárkibe állt bele Puzsér Róbert, Pataky Attila anyósa oltja a tüzet, így van az Operettből kirúgott Sándor Péter

2024. 02. 13.

Puzsér Róbert ezúttal Pogány Judit szavaival nem ért egyet, Pataky Attila családi élete viszont tökéletes. Az Operettszínházból kirúgott Sándor Péter megszólalt.

Puzsér Róbert ezúttal a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Pogány Juditba kötött bele, aki Kadarkai Endre műsorában úgy nyilatkozott, hogy az egykori férjével, Koltai Róberttel szeretett volna megöregedni, és úgy érzi, hogy ezt a színész elvette tőle.

Volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem.

Puzsér Róbert ellenérve

Puzsér Róbert a Spirit FM-en hallható Önkéntes mérvadó című műsorban vetett ellent – szúrta ki a Blikk a Story oldalán. Mint a kritikus mondta:

Pogány Judit számonkéri, hogy minden körülmények között, akárhány kilósan, akármilyen megereszkedett bőrrel ragaszkodunk a másikhoz, de ami Pogány Juditnak az időskori megereszkedettség, nem lehet Koltai Róbertnek a kis félrelépés?

Mint kifejtette, meglátása szerint nem Koltai Róbert vette el egykori feleségétől az együtt megöregedés lehetőségét, hanem a világszellem.

A kritikus teljes véleménye az alábbi videóban hallható 23:25-től:

Pataky Attila tökéletes anyósa

Az EDDA frontembere ezúttal nem merész kijelentéssel került a Blikk hasábjaira, hanem azzal a különleges kapcsolattal, amit anyósával ápol. Saját édesanyja 2014-ben hunyt el, és azóta egyre közelebb kerül felesége, Orsi édesanyjához.

Mint mesélte, nemrégiben együtt volt a család, amikor is közös zenéléssel múlatják az időt. Ezalatt Pataky Attila felesége és anyósa finomakat főz, és együtt ülnek le az asztalhoz egy finom ebédre.

Mint az énekes mondta:

A csodálatos anyósom fontos része az életüknek. Az első perctől szimpatikusak vagyunk egymásnak. Az anyósom nem szítja, hanem oltja a tüzet.

Sándor Péter traumája

Mint a napokban kiderült, az Operettszínház szerződést bontott Sándor Péterrel, mégpedig arra hivatkozva, hogy a színész-énekes viselkedése nem volt megfelelő. A nézők petíciót indítottak, és pár nap alatt több, mint kétezer aláírás összegyűlt, ami nagyon jólesett a szóban forgó előadónak – szemlézte a Blikk a Story-nak adott szavait.

Még mindig traumaként élem meg a kialakult helyzetet, és próbálom feldolgozni, hogy márciustól már nem játszom.

Mint mondta, szívesen dolgozott volna tovább a színházban, és ezt elsősorban a nézőkért teszi. A maradásáért indított petíciót hatalmas visszaigazolásnak tartja.

Nyitókép forrása: RTL