Barion Pixel Húsvét után válás? Az 56 éves Vincent Cassel eltávolította a feleségéről készült összes képet a közösségi médiában – Coloré

Húsvét után válás? Az 56 éves Vincent Cassel eltávolította a feleségéről készült összes képet a közösségi médiában

2023. 04. 08.

A francia színész, Vincent Cassel és modell felesége, Tina Kunakey kapcsolata valószínűleg zátonyra futott.

Vincent Cassel francia színész hirtelen törölte Instagramjáról az összes képet 26 éves feleségéről, Tina Kunakey-ról, így heves spekulációnak adott okot, miszerint a pár öt év házasság után szakíthatott. Van egy közös gyermekük, a 3 éves Amazonie Cassel.

Vincent Cassel
Forrás: Northfoto

Tina és Vincent 2018-ban egy visszafogott ceremónián kötöttek házasságot Franciaországban, két évvel azután, hogy a nyilvánosság elé tárták románcukat. Ám a jelek szerint a boldogságnak vége. Egy közeli forrás szerint válni készülnek, már külön költöztek, és a feleség teljesen összetört.

Míg Vincent és Tina sajtósai nem reagáltak a pletykákra, a színész közösségi oldalai sokat elárulnak a pár jelenlegi viszonyáról, Vincent Cassel ugyanis az elmúlt napokban eltávolította felesége minden nyomát Instagram-fiókjából.

Ha ez nem volna elég, a francia sármőr nem tett közzé semmit Tina áprilisi születésnapja alkalmából sem, annak ellenére, hogy a modell maga többször is posztolta barátaitól kapott jókívánságait a saját fiókján.

Legutóbb február 17-én kedvelte a színész felesége egyik lenyűgöző Instagram-képét, miközben Tina hetek óta nem osztott meg egyetlen fotót sem Vincenttel, ezért több követője is megkérdezte:

Hol van a férje?

Sem Tina, sem Vincent nem foglalkozott nyilvánosan a házasságuk állapotával kapcsolatos, követőik körében egyre erősödő találgatásokkal, viszont mindketten továbbra is posztolgattak az elmúlt hetekben munkáikkal kapcsolatban.

Vincent Cassel
Forrás: Northfoto

Míg Tina több képet is megosztott a fotózásokról, Vincent két új filmjét, a Három testőr: D’Artagnan címűt és az Együttműködés-t (Liaison) is promózta, utóbbiban a szépséges Eva Green oldalán játszik.

A filmsztár több képet is megosztott magáról a 42 éves Evával, akit „csodálatos színésztársként” emlegetett. Vincent Cassel korábban az ikon, Monica Bellucci férje volt, 1999-2013-ig éltek házasságban és van két közös gyermekük, a 18 éves Deva, és a 12 éves Léonie.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/vincent-cassel-valik/