Barion Pixel Vilmos herceg állítólag dühbe gurult Harry és Meghan dokumentumfilmjétől – ez hozta ki a sodrából – Coloré

Vilmos herceg állítólag dühbe gurult Harry és Meghan dokumentumfilmjétől – ez hozta ki a sodrából

2024. 01. 18.

Nem meglepő, hogy Vilmos herceg sok mindenen dühönghetett az utóbbi időben, mióta Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a királyi családot – de most kiderült, hogy mi verte ki nála legjobban a biztosítékot.

Harry herceg és Vilmos
Harry herceg és Vilmos

Robert Hardman hamarosan megjelenő – Charles III: New King. New Court. The Inside Story című- könyvében rántja le a leplet az újabb drámáról. A szerző elárulta, melyik volt az a mondat a Harry & Meghan Netflix-dokumentumfilmben, amely a walesi herceget a legjobban felidegesítette. Szerinte testvére és annak felesége nyíltan támadták Katalin hercegnét.

Katalin hercegné és Meghan
Katalin hercegné és Meghan

 „A királyi családban nagyon sok ember, különösen a férfiakban, késztetést érezhetnek arra, hogy olyasvalakit vegyenek feleségül, aki belepasszol a családba, nem pedig valaki olyat, akivel valójában szeretnének lenni. A különbség a két nézet között az, hogy a fejeddel vagy a szíveddel hozod meg a döntéseket.”

– hangzott el a filmben ez a mondat. Sokak szerint ezzel a kijelentésükkel Harryék Vilmost és Kate-et támadták, még akkor is, ha konkrétan nem neveztek meg senkit.