Barion Pixel Harry herceg és Meghan Markle ilyet még nem csinált: Ellen Degeneres csirkéi közül fogadtak örökbe – Coloré

Harry herceg és Meghan Markle ilyet még nem csinált: Ellen Degeneres csirkéi közül fogadtak örökbe

2024. 01. 14.

Az új családtagot Sinkie-nek hívják, aki egy sérülésből felépülve óriási szerencsével Harry herceghez és Meghanhoz került és már velük él boldogan.

Harry herceg és hitvese, az egykori színésznő, Meghan Markle jó kapcsolatot ápol más hírességekkel, így a talkshow-járól ismert Ellen-nel is. A komikus az ünnepek előtt a közösségi médiában osztotta meg a hírt, hogy az egyik szárnyasa sajnos súlyosan megsérült, eltört a lába, ezért egy időre a mosogatóban lelt nyugalomra. Innen kapta a csirke a Sinke nevet. Az állatkát meg kellett műteni, utána az állatorvosnál lábadozott.

Harry herceg és Meghan
Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Sinkie visszakerült volna társai közé, de azok nem fogadták be, bántani kezdték a gyógyulóban lévő tyúkocskát. Ellen egy videóban azonban elmesélte, hogy a tollas kedvenc segítségére végül barátai, Harry herceg és Meghan voltak, akik örökbe fogadták tőle, mert náluk még akad békés hely bőven. Egyelőre nem tudni, átkeresztelik-e valami nemesebbre a kendermagos családtagot.

Nem ez az első eset, hogy Degeneres és a sussexi pár baráti együttműködést mutat a nagyközönség előtt is. Tavaly februárban Ellen felesége, Portia de Rossi fogadalom megújítással lepte meg párját, az összes barátjuk előtt, Portia szülinapi partiján. Aki ismét összeadta őket, maga Kris Jenner volt, míg Harry hercegék boldogan buliztak együtt velük és a többi sztárral.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Chris Jackson/Getty Images, Tibrina Hobson/Getty Images