Barion Pixel Kiderült, mit örökölnek Vilmos és Katalin hercegné gyerekei a néhai Diana hercegnétől: – Coloré

Kiderült, mit örökölnek Vilmos és Katalin hercegné gyerekei a néhai Diana hercegnétől:

2024. 06. 09.

A szülői hatás akkora, hogy visszük magunkkal azt a batyut, amelyet a szüleink ránk aggattak. Ez a saját gyermeknevelésünkben is megjelenhet ahogy Vilmos hercegében is.

A szüleink nevelési elvével vagy teljesen azonosulni tudunk és később mi magunk is azt képviseljük – még akkor is, ha egy-egy elemben eltérő mintát viszünk be -, vagy pedig merőben annak ellentétével neveljük csemetéinket.

Diana nevelését viszi tovább Vilmos

Vilmos herceg úgy döntött, hogy azt fogja képviselni apaként, amit ő is kapott édesanyjától, a néhai Diana hercegnétól. A sport közös kapcsolódási pontja legidősebb gyermekével, György herceggel, így a Wembley Stadionba látogattak, hogy együtt vegyenek részt egy futballmeccsen.

Vilmos és György herceg
Egy másik sporteseményen is remekül mulatott együtt apa és fia / Kép forrása: Getty Images

Jól szórakoztak együtt

A kis György szemmel láthatóan jól szórakozott és ezt az állandó mosoly az arcán tükrözte a legjobban. A Mirror arról ír, hogy az egyik sporttudósító így számolt be a stadionban látottakról:

Szép kisfiú, és egyértelműen bálványozza az apját.

A kis György beleszületett abba az életbe, amelyet majd jövőbeli királyként is el kell látnia, de egy ilyen eseményen egészen más kisfiút láthatunk. A normál egyensúly fenntartása érdekében és némileg feledtetve azt a borzalmat, amelyen Katalin hercegné betegsége kapcsán tapasztalhatnak a gyerekek, szükség van az ilyenfajta kikapcsolódásra.

Diana hercegné saját fiai életét is úgy szervezte meg, hogy szervezett számukra játék- és munkanapokat. A játéknapok lazábbak voltak mind programokban, mind viselkedésben és öltözékben is. Ugyanúgy viselkedhettek, mint bármelyik más, velük egykorú gyerek. A munkanapokon pedig a formális öltözet mellett megkívánta a komoly munkát tőlük.

Nyitókép forrása: Getty Images
0 /eletmod/sztarok/vilmos-diana-hercegne/