Barion Pixel Igazi világsztárral bulizott a Korda házaspár – Itt vannak a részletek – Coloré

Igazi világsztárral bulizott a Korda házaspár – Itt vannak a részletek

2023. 12. 12.

Negyvennégy éve van együtt a Korda házaspár, s e sok idő alatt számos kaland történt velük: nem akármilyen világsztárral találkozhattak!

A Korda házaspár mindig is imádott utazni, s a világ számos pontján megfordultak, így Amerikában is, ahol a kinti magyaroknak is énekeltek. Egy ilyen alkalommal történt, hogy Cher Las Vegas-i koncertjén jártak, és az utána lévő fogadáson találkoztak Jack Nicholsonnal és persze magával Cherrel. A meghívásnak többek között az volt az oka, hogy magyar stylistja volt a világhírű énekesnőnek, aki szólt a híres magyar énekespár jelenlétéről, s így egyenes útjuk volt a VIP páholyba.

Ahogy elmesélték, Cher átölelte Klárikát és ezt mondta neki:

Hogy te milyen szép vagy!

A házaspárnak összesen három perce volt Cherrel, melyből két percet beszélgettek, a harmadik percben pedig közös fotók készültek, melyekből a Mokka adásában láthattunk ízelítőt.

A Korda házaspár újabb nagy dobásra készül

Bár Gyuri bácsi lassanként 85 éves lesz, fiatalokat meghazudtoló energiával él, és újabb koncertre készül, méghozzá az Arénában! Számos újdonságra számíthatunk tőlük, hiszen új dalokat hallhatunk, és a látvány is különleges lesz, de olyan vendégművészek is feltűnnek majd, mint Dobrády Ákos és Charlie.

A Korda házaspár nem pihen: Gyuri bácsi születésnapját koncerttel ünneplik meg! / Kép forrása: Youtube / Budapest Airport
A Korda házaspár nem pihen: Gyuri bácsi születésnapját koncerttel ünneplik meg! / Kép forrása: Youtube / Budapest Airport

A házaspár nagyon készül a jövő évi koncertre, ahol klasszikusok, és számos szerelmes dal is felcsendül majd, Klárika pedig lelkesen válogat a fellépőruhák között, hogy Gyuri bácsi születésnapi koncertje tökéletes legyen.

Nyitókép forrása: Tv2