Barion Pixel Victoria és David Beckham fiukkal és menyük családjával ünnepelnek húsvétkor – Coloré

Victoria és David Beckham fiukkal és menyük családjával ünnepelnek húsvétkor

2023. 04. 09.

A tavalyi pazar esküvőjüket követően Brooklyn Beckham és Nicola Peltz úgy tűnik, nagyon szeretné megünnepelni házasságának első évét a család mindkét felével.

Többször szóltak már arról a pletykák, hogy Victoria Beckham és Nicola Peltz között ellentét feszül, amit ők időről időre cáfolnak. A Beckham házaspár állítólag menyük milliárdos családjával találkozik húsvét alkalmából, azok Palm Beach-i kastélyában, és a vacsorát a bennfentesek afféle béke csúcstalálkozónak tekintenek.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Forrás: Northfoto

A múlt hónapban, Brooklyn 24. születésnapja alkalmából – ami egybeesett a párizsi divathéttel – mindannyian együtt ünnepeltek és ezt fotókkal is nyomatékosították, de néhány rajongó továbbra is megkérdőjelezte, mennyire jó a viszony a két család között.

Sajtóértesülések szerint a hétvégén egy nagy családi húsvéti ünnepség lett rendezve, ahol Beckhamék csatlakoztak Peltzékhez, Brooklyn és Nicola pedig visszatért tokiói útjáról az alkalomra. Mindeközben Victoria és David az elmúlt hetekben az Egyesült Államokban töltöttek időt, és csatlakozott hozzájuk két legfiatalabb gyermekük, Cruz (18) és Harper Seven (11) is.

Egy bennfentes a következőt mondta Nicola és Brooklyn kezdeményezéséről:

A pár az elmúlt néhány napot Tokióban töltötte, de mindkét családot össze akarták gyűjteni Palm Beachen egy visszafogott húsvétvasárnapi vacsorára, hogy megemlékezzenek házaspárként töltött első évükről.

És, hogy miért is gondolják sokan, hogy nézeteltérés van a női tagok között? Nos, azért, mert Nicola Peltz az esküvőjén egy Valentino ruhát viselt egy Victoria Beckham kreáció helyett.

Beckham család egy része
Forrás: Northfoto

Ez nem viszály! Folyamatosan ezt a szót látom mindenhol. Végül nem Victoria esküvői ruháját vettem fel, de az igazság az, hogy nagyon-nagyon szerettem volna viselni, és olyan szépnek tartottam, hogy Brooklyn anyukája készíti nekem. Izgatott voltam, hogy viselhetem, de végül nem készült el időben. Szomorúvá tesz, amikor olyan dolgokat olvasok, amelyekben az emberek azt mondják, hogy soha nem terveztem viselni a ruháját. Ez egyszerűen nem igaz.

– nyilatkozta korábban Nicola, aki egyébként színésznő, apja, Nelson Peltz pedig milliárdos üzletember.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/victoria-es-david-beckham-husvet/