Barion Pixel Nicola Peltz Beckham menyasszonyi ruhája igazi álom volt – Íme a hivatalos fotók a sztárpár esküvőjéről – Coloré

Nicola Peltz Beckham menyasszonyi ruhája igazi álom volt – Íme a hivatalos fotók a sztárpár esküvőjéről

2022. 04. 11.

Szombaton kora délután kelt egybe Nicola Peltz és Brooklyn Beckham, akiknek az esküvőjét lélegzet visszafojtva várta a világ.

Néhány jól sikerült lesifotónak köszönhetően a násznépről és a pár csókjáról is láthattunk egy kis ízelítőt, ma viszont már hivatalos képeket is közölt az ifjú házaspár, amelyeken végre az esküvő és persze Nicola Peltz tökéletes menyasszonyi ruhája is megcsodálható.

Nicola Peltz
Forrás: Northfoto

Mint ismeretes, a színésznő egy egyedi Valentino Haute Couture darabban mondta ki a boldogító igent sztárszakácsi babérokra törő párjának, Brooklyn Beckhamnek, amely miatt kétszer is Rómába utazott, hogy az az elképzeléseinek megfelelő legyen.

Egy egész csapat foglalkozott a ruhával

A csodás darabon több varrónő dolgozott, amelynek fátylát kézzel készítették. A hagyományokhoz hűen a ruhát egy édesanyjától kölcsön kapott régi talizmán díszítette, illetve a Valentino csapata egy kék idézetet is belevarrt.

A menyasszonyi ruhához egy francia csipkéből készült hosszú kesztyű is készült, amivel igazán hercegnői lett a végeredmény. Nicola Peltz minden megjelenésének alapja a kifinomult elegancia, amelyet élete legnagyobb eseményének ruhája is jól mutat.

A legidősebb Beckham fiú esküvői szmokingja sem volt semmi

Brooklyn Kim Jones egyedi Dior szmokingját viselte, amelynek hajtókáján Anita Ko gyémántlánca volt látható. Ezt egyénként újdonsült sógora ajándékozta neki.

Nicola Peltzet apja, Nelson Peltz kísérte az oltárhoz a „Songbird” című számra, amelyet vonószenekar adott elő. Első hitvesi táncuk pedig „Only Fools Rush In” című dalra történt meg, amelyet a feltörekvő dél-afrikai előadóművész, Lloyiso énekelt el.

Forrás: dailymail.com