Barion Pixel Brooklyn Beckham feleségül vette 5 évvel idősebb szerelmét – Fotókon a pazar esküvő – Coloré

Brooklyn Beckham feleségül vette 5 évvel idősebb szerelmét – Fotókon a pazar esküvő

2022. 04. 10.

Hihetetlen, de tegnap hivatalosan is férj lett Brooklyn Beckhamből, David és Victoria Beckham legidősebb fiából.

Brooklyn Beckham a nála 5 évvel idősebb, 27 éves Nicola Peltzet vezette oltár elé, méghozzá egy hagyományos zsidó szertartás keretein belül, amelyen szinte minden A-listás sztár a tiszteletét tette.

Semi Exclusif Photocall Du Défilé Givenchy Collection Printemps Eté 2022 à Nanterre Lors De La Fashion Week
Forrás: Northfoto

A lenyűgöző, Palm Beachen található kastélyban tartott ceremónián olyan hírességek vettek részt, mint Venus és Serena Williams, Eva Longoria, Gordon Ramsay, Guy Ritchie, Gigi Hadid, Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen.

Bár igyekeztek a lehető legjobban takarva maradni a lesifotósok elől, egy-két szerencsés embernek sikerült lencsevégre kapnia a pár csókját és a násznépet is. A dress code a férfiak számára szmoking volt, a hölgyeknek pedig estélyi. Victoria egy gyönyörű ezüst kreációban volt látható.

A több, mint 1, 3 milliárd forintot kóstáló menyegzőre a legjobb séfeket kérték fel, de Nicola ruhájáról is érdemes említést tenni. A szépséges színésznő egy Valentino darabban mondta ki az igent Brooklyn Beckhamnek, amelyet Pierpaolo Piccioli tervező készített el számára.

Brooklyn Beckham
Forrás: Northfoto

A legfrissebb képek szerint az esküvő nemcsak pazar volt, hanem jó hangulatú is. De ami ennél is érdekesebb, hogy a hírek szerint Brooklyn felvette felesége nevét. Tehát a tegnapi naptól már hivatalosan is Brooklyn Joseph Peltz Beckhamnek hívják a focista és az egykori Spice Girl elsőszülöttjét.

Forrás: dailymail.com
0 /eletmod/sztarok/brooklyn-beckham-es-nicola-peltz/